boerderijtje gezocht

boerderijtje gezocht

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Gezocht
Staat: Gebruikt
Op 27-12-2021 geplaatst
4503 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Wij, Chantal, haar dochters en ik (Thomas) zijn op zoek naar een fijne plek, om een bescheiden B&B/ mini camping te beginnen. Het mag een plek worden waar mensen weer even in een harmonieuze omgeving tot rust mogen komen, wij gaan voor deels zelfvoorzienend, duurzaam en biologisch. Ook willen wij onze eigen (biologische)-groentetuin creëren. Wij zullen de locatie, de omgeving en natuur met respect beheren. Pubers die (even) moeite hebben om te blijven functioneren in het "grote geheel" zijn ook bij ons van harte welkom. Huren is voor ons ook een optie. Wij hebben een lichte voorkeur voor Noord Brabant, Drenthe, Utrechtse heuvelrug.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ultrafire.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.cowi.nl/
https://vdkaap.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter