Een parel van een boerderij

Een parel van een boerderij
Een parel van een boerderijEen parel van een boerderijEen parel van een boerderijEen parel van een boerderij

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 26-10-2023 geplaatst
1809 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Een parel van een boerderij

Een parel van een boerderij welke liefde kan gebruiken met het liefst al wat aanwezige liefde van een familie om een thuis van te maken met Bio winkel retreats overnachten en evenementen

Prijs:
EUR 600 tot 1200 alles mogelijk in overleg afhankelijk van visie en investeringen

Verhaal:

Lieve Boeren,

Mijn naam is Rick van Monsjou, en ik ben, op zoek naar een parel van een boerderij die wat liefde kan gebruiken! Het liefst 1 waar ook wat familie liefde in zit! Het is mijn droom om community te bouwen en zou graag een plek omtoveren tot een thuis waar natuur, bedrijvigheid, diversiteit en creativiteit samen komen!

Zoals ik al aangeef, is het mijn droom om community te bouwen. Hier heb ik de afgelopen jaren veel tijd aan besteed.
Afgelopen jaar merkte ik met vrienden dat een moestuin al snel te klein wordt en het bezoek van vrienden al snel te krap.
Het is dus tijd voor groter.

Vrienden van me hebben crowdfunding gedaan voor het verbouwen van wijn en eten.
Een ander kennis heeft een crowdfunding gedaan om een plek vrij te kopen en hier een verzamel plek en winkel van te maken voor de buurt. (https://www.veerhuis.nl/nieuwe-economie-interviews-met-henry-mentink/)
En weer andere vrienden organiseren retreats.

Mijn idee zou zijn dat dit allemaal op 1 plek moet kunnen.
Een plek die door de omgeving en vrienden en familie gedragen wordt.
Een plek waar we biologisch gaan boeren.
Dieren houden om de natuurlijke groei en bodemvervuiling te faciliteren.
Een plek voor pluktuinen en een boerenwinkel.
Een plek om te overnachten in een B&B (te creëren ontspannen faciliteiten)
Een plek waar je dingen kan maken en kan werken zowel creatief als met systemen.
Een plek waar je evenementen & retreats kunt organiseren.
Een plek waar mijn 2 rode dubbeldekkers met horeca en sport & spel kunnen uitpakken om mensen in eten en plezier te kunnen voor zien.

Zelf ben ik een man van 33 met idealen, ik zou graag de wereld iets mooier achter laten en verder ben ik een ondernemer, ook oprichter van https://veylinx.com/, een marktonderzoeksbureau dat wereldwijd onderzoek doet en ben ik bezig met een bedrijf Not Just Any Job die een platform beoogt te zijn voor werknemers en werkgevers zonder ZZP of uitzendbureau praktijken.
Zo beoog ik dus van een dergelijke plek iets te maken wat meerwaarde creëert.

Eventueel zou ik op den duur een dergelijke plek ook vrij willen kopen middels het organiseren van evenementen van sport en spel en wekelijks dingen doen middels de 2 dubbeldekkers die ik heb.

Graag zou ik in contact komen met Boeren met een boerderij die wat liefde kan gebruiken, juist ook wanneer er familie liefde in zit. Dit vind ik belangrijk.
Ik ben op zoek naar een boerderij ook met een of meer grote schuren of kassen.

Boerderijen rondom natuur en water hebben een sterke plus. Rondom de Veluwe of omgeving Haarlem, Bergen, Arnhem, (Loenen) hebben ook een plus.

Graag zou ik hierin een gesprek aan gaan over jullie wensen, jullie ideeën en samen verkennen wat mogelijk is.

Ik hoop van jullie te horen!
Via mijn mail [email protected]

Met vriendelijke groeten,


Rick van Monsjou
Nederland , Nederland
0630399163
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.pelletnederland.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter