Grote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen planten

Grote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen planten
Grote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen plantenGrote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen plantenGrote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen plantenGrote goedkope potten kuipen voor kweken groente bloemen planten

€ 1,20


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 26-05-2022 geplaatst
246 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Hardplastic en kwekerskwaliteit grote zwarte bloempotten, plantenpotten, buitenpotten. Deze bloempotten zijn verstevigde potten van kwekerskwaliteit. Ze zijn geschikt voor het kweken van groente als aardappels, bonen, sla et. Maar ook is het een goedkope en snelle oplossing voor tuinplanten op terras. Keuze uit:
Inhoud 12 liter: á: € 1.50 / vanaf 100 stuks á: € 1.20

Inhoud 23 liter: á € 2.75 / vanaf 100 stuks á: €2.30
Inhoud 30 liter: á €3.75 / vanaf 100 stuks á: € 3.00


VERZENDEN van een kleiner aantal is geen probleem. De kosten hiervan zijn: Nederland tot 10 kg. € 7,50, tot 20 kg. 13,50 en tot 30 kg. € 16.50. Grotere partijen kunnen we verzenden op een minipallet of pallet. Informeer vrijblijvend naar het gewicht van het door u gezocht artikel en aantal hiervan. In de regio kunnen we met onze eigen transportdienst leveren. De kosten hiervan variëren en zijn afhankelijk van waar u precies woont en wat u nodig heeft
ADRES: Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB Triemen. Zoekt u een bepaalde maat: bel of mail of het aantal en soort op deze locatie aanwezig is. Op de locatie in Driezum zijn alle maten en aantallen. Daarvoor moet wel een afspraak gemaakt worden.
OPENINGSTIJDEN: maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat. Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 16.00.
WEBSHOP: Zie ook onze andere advertenties en onze webshop tuinbestelling .nl
BETALING: : U kunt bij ons pinnen, contant betalen, marktplaats betaalverzoek of vooraf overmaken. Net wat uw voorkeur heeft. .

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.gezochteonderdelen.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter