Rentliv TV - beugel voor de 37-75 inch

Rentliv TV - beugel voor de 37-75 inch
Rentliv TV - beugel voor de 37-75 inchRentliv TV - beugel voor de 37-75 inchRentliv TV - beugel voor de 37-75 inchRentliv TV - beugel voor de 37-75 inch

€ 59,95


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 11-01-2024 geplaatst
1125 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Sale! Bekijk ons assortiment op de prijsbox nl website >
PRIJSBOX NL

Rentliv tv-beugel voor de meeste 37-75 inch
Universele tv-muurbeugel - Rentliv tv-muurbeugel compatibel met de meeste 37 "-75" LED, LCD, OLED platte / gebogen tv's met een gewicht van 60 kg (132 lbs), zoals Samsung, Sony, Panasonic, TCL, Sharp, LG, Philips, JVC , Hisense, Vizio etc. Onze tv-beugel past op VESA-patronen van 200x100 mm tot 600x400 mm.
Geniet van uw kijkervaring - Onze draaibare tv-beugel
voor wandmontage kan de tv +15°/-15° kantelen om verblinding te verminderen, en kan +/- 45° draaien om aan uw verschillende visuele behoeften te voldoen. Deze tv-houder met 6 dubbele scharnierende armen die 3,16 inch (80,5 mm) van de muur worden ingetrokken om ruimte te besparen en ook flexibel uitschuiven tot maximaal 14,56 inch (370 mm) van de muur.
Menselijk ontwerp - Het holle ontwerp van de stabiele muurplaat laat ruimte over voor het stopcontact, maakt plug-in/out-kabels handiger. U kunt eenvoudig +3°/-3° horizontaal aanpassen door de schroeven aan beide zijden van het voorpaneel te draaien .
Uw veilige keuze - Rentliv tv-montagebeugel
gemaakt van massief stalen materialen, het heeft de test doorstaan om 4 keer het gewicht te dragen dat ze zijn beoordeeld om de veiligheid te garanderen Stevige muurplaat om uw tv aan de muur te bevestigen en ophangbeugels met veiligheidssloten om te voorkomen dat de tv valt.
Eenvoudig te installeren - Pakket wordt geleverd
met alle benodigde bevestigingsmaterialen in vooraf gelabelde zakken, waterpas, 1,8 m HDMI-kabel en kabelbinders. Met de gedetailleerde instructies kunt u deze muurbeugel op 8 "16" houten stijlen of beton/gemakkelijk
bakstenen muur(NIET alleen op een droge muur
monteren).

Bekijk het volledige aanbod van prijsbox

€6,95 verzending!
BIJ BEZORGING:
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld en betaald?
De volgende dag in huis!

Sale! Bekijk ons assortiment op de prijsbox nl website >
PRIJSBOX NL

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter