Autoband reparatie set

Autoband reparatie set
Autoband reparatie set

€ 10,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 12-01-2022 geplaatst
104 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Autoband reparatie set

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Productbeschrijving
Heeft u een goed reservewiel in uw auto liggen?
Bij veel nieuwe auto's wordt tegenwoordig al geen reservewiel meer bijgeleverd, simpelweg omdat een reservewiel en krik een hoop ruimte innemen.
Tevens kan het een groot gewicht aan uw auto toevoegen.
De mensen die wel een reservewiel in hun auto hebben liggen, hebben deze waarschijnlijk al meer dan een jaar niet gecontroleerd of zelfs nog nooit gecontroleerd.
Hierdoor is de kans groot dat wanneer u onverhoopt ooit u reservewiel nodig heeft, deze niet of nauwelijks bruikbaar is wegens een te lage bandenspanning of uitgedroogd rubber.br /br /Deze Bandenreparatie set neemt niet alleen een stuk minder ruimte in dan een normaal reservewiel, het is ook nog eens een stuk makkelijker dan een band verwisselen.
Het enige wat u hoeft te doen, in het geval van een lekke band, is Het object verwijderen wat de lekke band band veroorzaakt vervolgens plaatst u de rasp in het gat, duw en trek om de randen van het gat schoon en ruw te maken.
Verspreid de lijm op het gat, plaats de reparatie snaar in het gat om het te dichten.
Veel eenvoudiger dan dat wordt het niet! U kunt zodoende u uw weg vervolgen en uw band later door een professional definitief laten repareren. br /br /Behalve het feit dat u met deze set geld bespaart op uw brandstofverbruik (hoe minder gewicht uw auto hoeft te verplaatsen hoe lager het verbruik), komt er ook extra ruimte vrij wanneer u uw oude reservewiel vervangt door dit bandenreparatie setje.
Met als bonus dat u nooit meer lang langs de weg staat met een lekke band!

Klik hieronder voor onze WEBSHOP

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


www.HetVerspakket.nl
https://topsexpop.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.palingonline.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter