BMW 118D 2012 full option

BMW 118D  2012  full option

€ 8.750,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 04-09-2023 geplaatst
979 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Jaar: 2012
Aantal km: 234xxx
Brandstof: diesel
Bluetooth
Aux
Alarmsysteem klasse 2
Dubbele uitlaat
Rookvrije auto
Afneembare trekhaak (13 polig)
En nog vele opties die ik vast vergeet te benoemen

Vanwege functieverandering krijg ik een auto van de zaak, waardoor de BMW met pijn in mijn hart weg gaat. Er wordt nog steeds met de auto gereden, dus de kilometerstand is nog oplopend.

Altijd met zorg mee om gegaan en onderhouden.
Ook beschikt de auto over een extra alarmsysteem, luxe navigatiescherm en een dubbele uitlaat. Verder zal ik nog wel een aantal dingen vergeten zijn.

Prijs is bespreekbaar, maar dit doen we wel naast de auto en niet tegen handelsprijzen of “laatste/laagste prijs” reacties. Reageren als je serieuze interesse hebt.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.mobieleopslag.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://vdkaap.nl/
https://tiptoplaptop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter