Te huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagens

Te huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagens
Te huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagensTe huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagens

€ 275,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 18-03-2023 geplaatst
94 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Te huur UitvaartFrame voor haakarm ketting- en kabelcontainer wagens

Wij verhuren sinds 2022 een UitvaartFrame / kistdrager welke geschikt is voor montage op een containerauto (Haakarm ,kabel- of ketting-systeem, maar ook voor een portaalarmsysteem containerauto en zeecontainer wagens).
Op dit moment bevat dit type frame nog géén dakje.
De bodem van de uitvaartkist zit op ca. 150cm hoogte (afhankelijk van de auto en luchtvering kan dat 10cm lager worden).

Ons UitvaartFrame / kistdrager is een constructie welke op elk type voertuig gemonteerd kan worden.
Daartoe hebben wij diverse bevestigingsmiddelen ontworpen.
In België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

Ondanks alle prijsverhogingen van de laatste tijd,hebben wij onze prijzen sinds 2015 niet verhoogd.
Huurprijs van het UitvaartFrame voor containerauto zonder dakje bedraagt € 275,- excl. 21% BTW = € 332,75 incl. BTW, voor de eerste 24 uur huur.
Het dagtarief voor extra dagen bedraagt € 50,- excl. 21% BTW = € 60,50 incl. BTW.

Eventueel bezorgen en monteren wij het UitvaartFrame bij u op locatie.
Wij bezorgen & monteren onze UitvaartFrame's door heel Nederland en België
Indien gewenst, maken wij een uitvoerige offerte voor u.


Groetjes van Anita & Gijs Kleter.
UitvaartFrame.nl
Boxmeer
https://www.uitvaartframe.nl/
Gijs: +31 (0)6 12 49 27 71
Anita +31 (0)6 21 41 85 30
e-mail adres: [email protected]

Website >>

UitvaartFrame_NL Gijs Kleter
Boxmeer (NB) , Nederland
0612492771
www.uitvaartframe.nl/
Facebook
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter