Renault 4 TL in een zeldzame originele Topstaat

Renault 4 TL in een zeldzame originele Topstaat
Renault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele TopstaatRenault 4 TL in een zeldzame originele Topstaat

€ 7.750,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 20-05-2023 geplaatst
50 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Aangeboden R4 TL

Bouwjaar: 19-05-1983

Uitzonderlijk gave geheel roestvrije R4 welke 40 jaar in dezelfde familie geweest is.
Het geheel verkeert werkelijk in heel goede staat, carrosserie, interieur, bodem en techniek alles echt super top.
Het R4 heeft een geheel gave stoffen stoelbekleding met mooi bijkleurende zijpanelen wat het een prachtig geheel maakt (zie foto,s).

Deze R4 is door de hierboven omschreven kwaliteit toch eigenlijk wel uniek.
Het rijden met deze al jarenlang goed gewaarde auto is en blijft toch echt wel genieten.
Bovendien is het bij een goede verzorging en onderhoud jarenlang mogelijk om voor huidige begrippen toch voor relatief weinig geld het plezier van een oltimer te beleven.

Verder tekst is eigenlijk niet nodig en is eenvoudig samen te vatten: de R4 is gwoon zoals men het zich kan/wil wensen.

Vraagprijs: €7750.00

Bel of mail voor verdere info en/of afspraak.

tel. 0655737862
0031655737862

N.O.Z


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://vdkaap.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter