Renault 6

Renault 6
Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6Renault 6

€ 7.450,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 04-06-2023 geplaatst
127 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Bouwjaar 12-03-1983.
De R6 GTL verkeert in een uitzonderlijke goede geheel roestvrije staat.
Opvallend mooie en aparte kleurcombinatie, lichtgroen metallic met donker getint glas.
Deze kleurstelling in combinatie met de goede staat geven de auto een geweldig aantrekkelijke uitstraling.
Prachtig lichtgroen interieur, alles keurig, inclusief nette groene mattenset.
Bodem ook in perfecte staat en daar is dan ook (gelukkig) nog nooit iets aan geknutseld.
Met trekhaak (eventueel handig voor een fietsendrager).

De R6 heeft nooit de populariteit van een R4 gekend, eigenlijk zeer onterecht, de R6 heeft wel degelijk wat extra's te bieden.
Zeker voor iemand die het zeer goed doordachte ontwerp weet te waarderen en de toch wel speciale dingen kan opmerken. Instappen is genieten, van zowel het mooie interieur met het apart mooi vormgegeven dasboard, van de zeer confortabel zittende stoelen, van het onverwacht ruime interieur, en van het heerlijk snorrende motertje.
Dit alles maakt het tot een wel heel aantrekkelijk geheel waarbij de voordelen ten opzichte van de R4 duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien is men in een R6 zeker ondoorscheidende dan in de veel meer geleverde R4.

Vermeldingswaardig is nog dat deze van oorsprong Spaanse auto van oudere Spaanse eigenaar geweest is die er in de weekenden (alleen met droog weer) mee van uit de stad naar zijn boerderij op het platteland reed. Dit verklaar ook de uitzonderlijk zeer goede staat van de R6.

Kortom zeer aantrekkelijk/geschikte auto voor iemand:
Die voor absolute kwaliteit gaat.
Die onderscheidend wil zijn.
Die Renault kenner is.
Die niet een vermogen voor een perfecte oldtimer wil betalen.
Die oog heeft voor de details van de R6.
Die kan genieten en oog heeft voor de geweldige uitstraling van deze 40 jarige schoonheid.

Vraagprijs: €7450.00

Bel of mail voor verdere info en/of afspraak.

tel. 0655737862
0031655737862


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter