Hele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaat

Hele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaat
Hele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaatHele mooie Saab 900 Classic Cabrio Turbo 16v automaat

€ 9.850,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 12-01-2022 geplaatst
340 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Kleur: Hoogglans Zwart
Kilometerstand: 379000

Iedereen kent de klassieke, onverwoestbare Saab 900.

Wij zijn gespecialiseerd in slechts 1 type, de klassieke 900 Turbo Cabriolet waarvan dit een uitzonderlijk mooi exemplaar is.Zo is het de 16 kleps versie, dus met meer vermogen, gekoppeld aan een relaxte automaat en met veel mooie opties.

Natuurlijk het elektrisch te bedienen zwarte linnen dak dat in zeer goede staat is (en verstevigd op de 2 cruciale plekjes waar hij het meest vouwt) de elektrische ramen en spiegels, de instelbare stoelverwarming op de bijna nieuwe bruin leren stoelen, het unieke windschot boven de achterbank is een waar kunststukje met een plexiglas achterdoorkijk. Het fraaie wortelnoten dashboard geeft je zicht op alle instrumenten. De auto is de laatste 22 jaar van 1 eigenaar geweest die hem bij de Saabspecialist liet onderhouden en hij rijdt loopt, remt en stuurt dan ook geweldig.

Recent is het hele airco systeem vervangen en dus nu ijskoud (uniek in een klassieke Saab) en het is een heerlijk rijdende auto zonder roest en met de brede Aero 'verpakking' eromheen. Staat op de juiste velgen en banden.

Het reservewiel is verplaatst naar onder de bagagevloer voor optimale ruimte en hij is voorzien van een mooi nieuwe uitgebreid audiosysteem.€ 9850 euro

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ultrafire.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter