4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel

4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel
4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel4-persoons Burstner Artstep 420TN Sportiv 2-tafelmodel

€ 5.950,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 20-11-2021 geplaatst
2637 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Burstner Artstep 420
Bouwjaar 2000

Nette caravan met mooi houtkleurig interieur en voorzien van een nette voortent.
Indeling:.

Achter: treinzit of 2-persoonsbed, toiletruimte met vast toilet, badmeubel met wastafel.

Midden: keuken met  koel/vrieskast, gascomfort, spoelbak

Voor: standaardzit of 2-persoonsbed

Accessoires:

Dakluik heki, Fietsdrager achter, Stabilisator, Voortent, Watertank (los), Combicassettes, Kachel, Koelkast, Toilet
Technische gegevens:

Lengte opbouw: 420 cm

Breedte: 217 cm

Ledig gewicht: 845 kg

Maximum te beladen tot: 1100 kg

Inruil van uw caravan of camper mogelijk!

Voor een vrijblijvende indicatie van uw inruilwaarde kunt u ons Whatsappen op nr 06-50940428
Vermeld het merk, type en bouwjaar en voeg evt. foto's toe. U krijgt dan z.s.m. een inruilvoorstel.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.ultrafire.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter