Led Swat zaklamp

Led Swat zaklamp
Led Swat zaklampLed Swat zaklampLed Swat zaklampLed Swat zaklampLed Swat zaklampLed Swat zaklamp

€ 12,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 06-11-2021 geplaatst
31 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Cree Led Swat zaklamp
CREE LED FLASHLIGHT
Fakkel met ongelooflijke kracht, uitgerust met een oneindig variabele instelling -ZOOM-focus de lichtbundel van zeer breed naar zeer gericht.
Dit zorgt voor maximale focus op een verre punt (max. Bereik hangt af van de doorzichtigheid van luchtmist, stof zal de reductie beïnvloeden) of op een kleine afstand een groot gebied invullen.

Ideaal voor fietsen, nachtreizen - aanpassing van de brandpuntsafstand geeft u de mogelijkheid om de stroom van licht aan te passen aan de huidige behoeften.
De gebruiksduur is afhankelijk van de mate van accu en omgevingstemperatuur.

Aluminium gebruikt om lichaamsfakkel te verhogen, verhoogt de kracht, terwijl het gewicht laag blijft.
Schakelaar op het achterpaneel, beveiligde rubberen stof en vocht.

Zaklamp geeft u een sterke lichtbundel door gebruik te maken van bekende CREE LED in combinatie met variabel brandpunt - ZOOM.
Zaklamp heeft een lens die kan worden geschroefd. Met de metalen sluiting en de tweeling kunt u bijvoorbeeld een zaklamp dragen bij de riem.

Specificatie:
-CREE diode 5W
-Obsolitude van LED's is 100.000 uur (meer dan 11 jaar!)
-Aluminium behuizing
-Range is 200-300 (afhankelijk van de weersomstandigheden)
-Wicht van zaklamp (zonder batterijen): 195 g
-Lichte kleur: wit
-Power voeding: 2 x batterij
Het is bestand tegen regen
-5 bedrijfsmodi: 3 vermogensniveaus, stroboscoop, SOS

In de set:
-flashlight XML-T6
-2 x accu 3,7V li-leeuw 4800mAh 18650
-batterij oplader

Zaklamp heeft 5 modi: 3 niveaus van het licht, stroboscoop, SOS

Uitgerust met een oneindig variabele instelling - ZOOM

Zaklamp geeft u een sterke lichtstraal door het gebruik van bekende CREE LED

Klik hieronder voor onze WEBSHOP

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter