Telelens Voor Smartphone

Telelens Voor Smartphone
Telelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor SmartphoneTelelens Voor Smartphone

€ 26,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 15-01-2022 geplaatst
42 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Telelens Voor Smartphone
Optisch design: Dakkant
Maximale vergroting: 8000x
500 gram
Diameter lens: 2.1mm mm
Scherpstellen vanaf: 66000 m
Uittredepupil van 0 mm
Productbeschrijving
Met de Tactille® Zoom Telelens til je de kwaliteit van jouw foto’s op de smartphone naar een geheel nieuw niveau!
Je kunt objecten op bijna 2 kilometer afstand filmen en fotograferen in hoge kwaliteit door jouw smartphone camera simpelweg tegen de kijkgat van de monoculaire verrekijker aan te houden.
Je kunt de scherpte van de verrekijker aanpassen aan de afstand van jouw doelwit, zodat je altijd de juiste focus kunt vinden om scherpe plaatjes te kunnen schieten.
Het is compatibel met de meest voorkomende Android en Apple smartphones die op dit moment verkrijgbaar zijn.
Deze 40X60 zoom telelens is waterbestendig, en het is dan ook uitstekend geschikt voor vogelspotters en andere fotografen die graag mooie foto’s willen maken in de buitenlucht.
Dankzij het statief biedt deze telelens haarscherp en stabiel beeld op allerlei soorten ondergronden!

Pluspunten
+ Biedt haarscherp beeld op lange afstanden voor jouw smartphone
+ Compatibel met bijna alle soorten smartphones
+ Eenvoudig focus instellen
+ Waterbestendig
+ Statief biedt stabiliteit op verschillende ondergronden

Specificaties
Kleur: Zwart
Gezichtsveld: 66m/8000m
Exit pupil afstand: 1.8mm
Exit pupil diameter: 2.1mm
Prisma materiaal: BAK4
Scherpstellen: Objectieve aanpassing + Oculaire aanpassing

LET OP:
Dit product is waterbestendig tegen regenachtig weer. Het is niet geschikt voor onderwaterfotografie zoals tijdens het duiken.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
www.HetVerspakket.nl
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.cowi.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter