Modern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campin

Modern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campin
Modern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campinModern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* campin

€ 725,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 06-11-2021 geplaatst
1095 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Genieten op Ameland voor een weekend, midweek of droomt u toch van een zomervakantie in deze rare tijd?

Wij bieden een modern en zeer compleet ingerichte chalet voor 4 personen op 4* camping Klein Vaarwater in Buren Ameland aan.

Voor meer informatie stuur mij een privé bericht! Of kijk op de website: http://www.chaletburenameland.nl/#web51_content-4

Beschikbaarheid hoogseizoen;
Week 28 ( zaterdag 10-07 t/m zaterdag 17-07)
Week 34 ( zaterdag 21-08 t/m zaterdag 28-08)
Week 35 ( zaterdag 28-08 t/m zaterdag 07-09)

Het Chalet;
* Ligt op ca. 1 km van Buren en ca. 2 km
van het dorp Nes
* Er is een goede busverbinding vanaf de
boot naar de camping!
* Gelegen op loop- (ca. 15 minuten) en
fietsafstand (ca. 5 minuten) van het
strand.
* Chalet staat op een kindvriendelijke
camping met uitstekende
voorzieningen en in de vakanties is er
een animatieteam aanwezig.

Honden zijn op de camping NIET toegestaan!

Kijk voor meer informatie op http://www.chaletburenameland.nl/ of stuur een email naar [email protected]

Direct reserveren? http://www.chaletburenameland.nl/boekingen/

Tot snel op het mooie Ameland!

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ecosunpower.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://houtkloofbedrijf.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter