Anti-tekenband, Halsband van oersterk paracord

Anti-tekenband, Halsband van oersterk paracord
Anti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracordAnti-tekenband, Halsband van oersterk paracord

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 05-06-2020 geplaatst
294 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Wilt u ook een unieke halsband, helemaal gemaakt zoals u graag wilt alles is mogelijk kleuren, soort knoop, gesp sluiting of snelsluiting. Stuur mij een bericht voor meer info. De halsbanden variëren tussen de 15 en 25 euro afhankelijk van de maat.

Ook anti-tekenbanden maak ik. Heeft uw trouwe viervoeter nu zijn gewone halsband 24 uur per dag om en wilt u graag ook een anti-tekenband ik maak deze ook 2 in 1 kijk eens bij de foto's voor een impressie. Tevens looplijnen te bestellen. TEKENBANDEN 15 euro

Anti-tekenbanden met 100% originele EM-X kralen voor hond en kat

Mijn natuurlijke anti-tekenbanden is 100% natuurlijk en worden gemaakt van authentieke EM-X keramiek en beschermt de hond of kat door de werking van micro organismen in het EMX – keramiek. De bandjes bevatten geen chemicaliën en zorgen voor een hogere weerstand waardoor de hond of kat minder aantrekkelijk wordt voor teken, verder valt het mensen op dat ook vlooien wegblijven. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups. Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van de hond terecht komt, maar een leuke geknoopte band met 100% veilige kralen. Ze hebben een jarenlange werking je hoeft niet elk jaar een nieuwe te kopen. De invloed van de keramiek kralen is voor elk individu verschillend. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien net zo min dat chemische middelen deze garantie geven. Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermt zijn dan honden zonder tegen zowel teken als vlooien.
- 100% orginele EM-X kralen.
- Stevig sterk koord en mooie kwaliteit.
- Jarenlange werking.
- Ook geschikt voor pups en honden met allergie.
- De hond kan met de band gewoon zwemmen.
- Verkrijgbare in vele kleurencombinaties.


Wmc Vd Biggelaar
SCHIJNDEL , nederland
0623844205
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.cowi.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.sanitair-online.eu/
https://www.hawkshandelverhuur.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter