Luxe houten konijnentoilet met hooiruif XL

Luxe houten konijnentoilet met hooiruif XL
Luxe houten konijnentoilet met hooiruif XLLuxe houten konijnentoilet met hooiruif XLLuxe houten konijnentoilet met hooiruif XLLuxe houten konijnentoilet met hooiruif XL

€ 65,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 07-06-2020 geplaatst
852 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Doordat je konijn vaak zal plassen en poepen tijdens het hooi eten is deze toilet uitermate geschikt om je konijn zindelijk te maken. Middels een scharnierende bovenklep vul je gemakkelijk het hooi aan en omdat de onderbak van plastic is en exact binnen het frame past is het enorm hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.
Deze luxe konijnentoiletten zijn gemaakt van hardhout Multiplex (18mm) en zijn voor zowel binnen als beschut buiten gebruik.
Prijs is op basis van afhalen in Oldenzaal. Verzenden is mogelijk, dit kost €6,- in NL en €15,- naar België en deze kosten zijn voor de koper.

Afmetingen in centimeters:
Breed: 58
Diep: 52
Hoogte van de ruif 45
Opstapje van de toilet is 15 hoog.

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.sanitair-online.eu/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter