Huishoudtrap Alumexx ECO 4

Huishoudtrap Alumexx ECO 4
Huishoudtrap Alumexx ECO 4Huishoudtrap Alumexx ECO 4Huishoudtrap Alumexx ECO 4

€ 59,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 12-08-2020 geplaatst
82 keer bekeken


De Alumexx ECO huishoudtrap is een lichtgewicht huishoudtrap. De ECO-Line trappen voldoen aan de Nederlandse warenwet en alle overige relevante Nederlandse en Europese normeringen.

De trap heeft een gereedschapsbakje om klein materiaal in op te bergen.

Kenmerken
• 4 treden
• De trap heeft een draagvermogen van 150 kg
• Maximale werkhoogte van 278 cm
• Gewicht 3,7 kg
• Opberglengte 125 cm

Voordelen
• De treden zijn voorzien van antislip profiel
• De doppen zorgen er voor dat de trap niet wegglijdt en geen beschadigingen maakt aan de vloer
• Met gereedschapsbakje boven op de trap om klein materiaal in op te bergen, zodat je niet steeds naar beneden hoeft
• Gratis bezorgd/verzending

Hoofdvestiging
HPW International
Molenstraat 20
7551 DC Hengelo (Ov)

Nevenvestiging
Seringenstraat 25
9581 KV Musselkanaal (Gr)
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ecosunpower.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter