Aircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxe

Aircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxe
Aircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxeAircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxeAircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxe

€ 99,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 07-08-2020 geplaatst
235 keer bekeken


Moa Aircooler en Air purifier, 3 in 1 de luxe
Wees de warmte voor deze zomer met deze fraaie luchtkoeler van MOA. Ideaal in voorjaar, zomer, najaar en zelfs in de winter door de 3 in 1 functie! Niet alleen optimaal koelen, maar ook bevochtigen en zuiveren van de lucht!

Eenvoudig in gebruik dankzij afstandsbediening en tiptoetsen. Ook een slang voor de afvoer is niet nodig.

DIt is een multifunctionele en uiterst efficiënte luchtkoeler in een rluxe uitvoering! Met drie functies: koeling , zuiveren en luchtbevochtiging

Heerlijk bij u thuis , werk,slaap, studeer kamer of kantoor. Ook makkelijk mee te nemen (vakantie, boot etc.)

Liefst 3 snelheden van ventilatie met een luchtverplaatsing van maar liefs 450m3 per uur.

De lucht koeler is uitgerust met een ingebouwde watertank van 5 liter met het water niveau-indicator .

Het verschil tussen een Aircooler en een Mobiele Airco is dat een aircooler werkt, in tegenstelling tot een mobiele airco, zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: in de luchtkoeler wordt water langs een rooster geleidt. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Daarnaast loopt de lucht langs de (diepvries) gekoelde cardridge (2 stuks meegeleverd) Hierdoor urenlang een uiterst koele lucht, vergelijkbaar met een Airco, maar dan zonder lastige afvoerslang! U heeft slechts 1 cardridge nodig voor gebruik, zodat u altijd een reserve, gekoeld, achter de hand heeft. Dankzij dit werkingsprincipe zijn de aircoolers erg geschikt om te gebruiken waar men graag de ramen open heeft op warme dagen. Ook in zeer slecht geïsoleerde, tochtige ruimtes zoals een tent komen de aircoolers goed tot hun recht. Daarnaast natuurlijk op kantoor, slaapkamer, woonkamer etc.

Kenmerken:
koelende werking
zuiverende werking, ook ideaal tegen allergieën
luchtbevochtiging
2x koeling cartridges meegeleverd
3 snelheden van de ventilatie
scillerende functie, 120 graden auto swing
4L waterreservoir met niveau-indicator
4 wielen voor een gemakkelijke verplaatsing
Luchtverplaatsing 450m3/uur
Geluid: < 65dB
LED display
Tiptoetsbediening
Inclusief Remote Control (afstandsbediening)
Timer 12 uur
maximale koelvermogen : 80W
4 zwenkwielen, voor gemakkelijke verplaatsing
afmetingen : 30x31x70cm
Netto gewicht 1 stuk : 6,1 kg
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ecosunpower.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://allroundhekwerk.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/webshop/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter