Fietslift ophangsysteem

Fietslift ophangsysteem
Fietslift ophangsysteemFietslift ophangsysteemFietslift ophangsysteemFietslift ophangsysteem

€ 13,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 03-11-2021 geplaatst
30 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Plafond Fiets Lift Ophangsysteem met 2 Katrollen. Voor het snel en eenvoudig ophangen van uw fiets aan het plafond.

Opgeruimd staat netjes! Met onze universele plafond fiets lift kan jij gemakkelijk en snel je fiets optakelen. Onze fietslift wordt snel & Gratis geleverd, zodat jij je fiets zeer snel kan ophangen aan jouw plafond!

Met deze fietslift voor aan jouw plafond kan je jouw fiets ook in de kleinste kamers, garage of kelder plaatsen. Door middel van 2 katrollen kan de fiets gemakkelijk opgehangen en er weer eraf gehaald worden. Door de plafondmontage staat de fiets niet meer in de weg en is hij veilig opgeborgen.

Alle voordelen op een rijtje van deze fiets lift:

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Fietstakel geschikt voor: fietsen, racefiets, mountainbike / mtb of je normale fiets.
Voorzien van 2 katrollen.
Fiets eenvoudig aan zadel en stuur ophangen.
Fietslift voor plafondmontage.
Voor plafondmontage in de kelder, schuur of garage.
Ruimtebesparend Opbergen van uw fiets.
Snelle en eenvoudige montage.

Alle soorten en maten fietsen passen op deze fietslift
Wil jij je racefiets, mountainbike / mtb, wielrenfiets of je normale fiets ophangen aan onze fiets lift ? Dat is geen probleem, met deze fietslift is het allemaal mogelijk.

Bang voor schade aan je fiets?
Omdat onze plafond fietslift meerdere bevestigingspunten heeft, is er geen kans dat je fiets naar beneden valt.

Multifunctioneel Fietslift ophangsysteem
Het fietsophangsysteem is multifunctioneel, welke voor reparaties en het opbergen van racefietsen, e-bikes, mountainbikes, kinderfietsen geschikt is. Ook voor het opbergen van kajaks, boten, ladder, dakkoffers en andere voorwerpen is deze plafondlift ideaal te gebruiken.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://topsexpop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter