Draadloze koptelefoon met powerbank

Draadloze koptelefoon met powerbank
Draadloze koptelefoon met powerbankDraadloze koptelefoon met powerbankDraadloze koptelefoon met powerbankDraadloze koptelefoon met powerbankDraadloze koptelefoon met powerbank

€ 15,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 25-03-2022 geplaatst
427 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Draadloze koptelefoon met powerbank
Alle artikelen kunnen ook, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Voor een breed scala aan producten van uitstekende kwaliteit kijk je bij handelshuisBarendrecht.

DRAADLOZE BLUETOOTH LCD-HOOFDTELEFOON MET Powerbank
GEBRUIKSGEMAK - geen doorhangende en verwarde kabels is een van de grootste voordelen van deze draadloze hoofdtelefoon.
Ze stellen je in staat om naar muziek te luisteren zonder tegelijkertijd je bewegingen te blokkeren Het LCD Display stelt u in staat de laadtoestand continu te volgen.
LANG BLUETOOTH-BEREIK 4.1 ​ ook het grote bereik dat deze draadloze oordopjes hebben is een groot voordeel omdat u kunt tot 10 meter afstand van de telefoon blijven , en ze zullen nog steeds de geluiden die erdoor worden uitgezonden perfect reproduceren.
Het is een handige oplossing als we niet "gebonden" willen zijn aan de telefoon, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het huis.
EFFICIËNTE ACCU - Als deze draadloze hoofdtelefoon in slechts 2 uur volledig is opgeladen, speelt hij tot wel 6 uur.
POWERBANK - de set bevat een powerbank laadstation met een capaciteit tot 2200 mAh, die de mogelijke gebruikstijd van de hoofdtelefoon verlengt, waardoor hun functionaliteit toeneemt.
SPECIFICATIE ​Display : LCD-aansluiting: Bluetooth 4.1 powerbank-functie in de koffer: ja bereik: 10 m hoofdtelefoonbatterij: 50 mAh Powerbank : 2200 mAh oplaadtijd: 2 uur muziek speeltijd: 6 uur afmetingen: 5,5 / 8,5 / 3 cm gewicht: 0,93 kg gewicht in de verpakking: 0,142 kg.
SPECIFICATIE:
Display : LCD
verbinding: Bluetooth 4.1
powerbank-functie in de koffer: ja
bereik: 10m
hoofdtelefoonbatterij: 50 mAh
Powerbank : 2200 mAh
oplaadtijd: 2 uur
speeltijd muziek: 6 u
afmetingen: 5,5 / 8,5 / 3 cm
gewicht: 0,93 kg
gewicht in de verpakking: 0,142 kg
INBEGREPEN:

draadloze bluetoothhoofdtelefoons
geval met een powerbank
2 paar elastiekjes (kleiner en groter)
USB-kabel - MicroUSB

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


www.HetVerspakket.nl
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.cowi.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://vdkaap.nl/
https://www.pelletnederland.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter