Draagbare Game Console Retro met 256 spellen

Draagbare Game Console Retro met 256 spellen
Draagbare Game Console Retro met 256 spellenDraagbare Game Console Retro met 256 spellen

€ 18,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 23-03-2022 geplaatst
493 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.
Productbeschrijving
256 IN 1 DRAAGBARE RETRO SPELCONSOLE
256 GAMES IN 1 APPARAAT - retro game heeft 256 ingebouwde iconische retro-games. Alle spellen zijn uniek, geen enkele wordt herhaald.
HOGE KWALITEIT - de console heeft een grote, 3 "kleurendisplay en 800 mAh BL-5C batterij die kan worden opgeladen met de meegeleverde kabel.
De kwaliteit van het spel is van topklasse.
Er komt geluid uit en het Display reflecteert geen licht - u hoeft het scherm niet in de juiste hoek te plaatsen om het beeld te zien!
HET VOLUME AANPASSEN - aan de linkerkant bevindt zich een praktische knop waarmee u het volume kunt regelen.
Dit is een handige functie, vooral wanneer het spel bijvoorbeeld tijdens het reizen in de trein wordt gebruikt.
De volumeregeling zal ook de leden van het huishouden behagen die niet constant naar muziek luisteren die uit de console komt.
AANSLUITING OP TV - de set bevat een AV-kabel waarmee je de console op de tv kunt aansluiten. U kunt uw gameplay naar het grote scherm brengen!
SPECIFICATIE

scherm: 3 "
8 bit: ja
lithiumbatterij: 800 mAh (verwijderbaar)
werktijd: 6 uur
Display : LCD 3 "
het aantal ingebouwde spellen: 256
afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 2,5 / 8 / 12cm
gewicht vastgesteld: 0,16 kg
gewicht inclusief verpakking: 0,18 kg.
INBEGREPEN

Retro game console
oplaadkabel
AV-kabel
batterij

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://vdkaap.nl/
https://www.cowi.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter