Professionele Massage Gun incl 4 Opzetstukken

Professionele Massage Gun incl  4 Opzetstukken
Professionele Massage Gun incl  4 OpzetstukkenProfessionele Massage Gun incl  4 OpzetstukkenProfessionele Massage Gun incl  4 OpzetstukkenProfessionele Massage Gun incl  4 OpzetstukkenProfessionele Massage Gun incl  4 OpzetstukkenProfessionele Massage Gun incl  4 Opzetstukken

€ 35,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 28-03-2022 geplaatst
349 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

massagepistool met LCD Display
MASSAGE PISTOOL
VEEL TOEPASSINGEN - de vibratie stimulator is uitstekend optie om rugpijn en spierpijn te bestrijden, evenals om het lichaam voor te bereiden op training en de regeneratie na de training te versnellen . Het massagepistool werkt niet alleen op de spieren maar ook op de huid, wat handig kan zijn in de strijd tegen cellulitis.
4 VERSCHILLENDE EINDE - De set bevat maar liefst 4 verschillende tips, waardoor de functionaliteit van dit apparaat erg groot is. Je vindt het hier wervelaanhechting, gewrichtsaanhechting en een aanhechting voor alle delen van het lichaam en grote spiergroepen .
ERGONOMISCH ONTWERP - het massagepistool is ontworpen om veilig in de hand te liggen en zijn taak perfect te vervullen ondanks zijn kleine afmetingen en gewicht.
TOT 2 UUR WERK - dankzij de ingebouwde de krachtige batterij, de vibrerende stimulator kan tot 2 uur werken .
SPECIFICATIE - 4 uiteinden: wervelkop, kleine gewrichtskop, plat voor alle delen van het lichaam, kogelkop voor grote spiergroepen totale werktijd ca. 2 uur LCD Display afmetingen: 22/17 / 5cm gewicht: 0,89 kg gewicht in de verpakking: 1,24 kg
SPECIFICATIE:

4 uiteinden: wervelkop, kleine gewrichtskop, plat voor alle delen van het lichaam, kogelkop voor grote spiergroepen
totale gebruiksduur met een volledige lading: ca. twee uur
trillingsfrequentie: 1200 - 3200 tpm
Batterij: 24V / 2000mAh
LCD scherm
afmetingen: 22/17 / 5cm
gewicht: 0,89 kg
gewicht in de verpakking: 1,24 kg
INBEGREPEN:

pistool
Stroomvoorziening
4 tips
Het massagepistool wordt voornamelijk gebruikt om stijfheid en spierpijn te verlichten, om de bloedcirculatie te verbeteren. Verbetert zachte weefsels in het algemeen, versnelt en regenereert ontstekingen. Het is perfect voor mensen die recreatieve fysieke activiteit

ondernemen, evenals voor professionele atleten. Het werkt het beste na een zware training of na een lange fysieke inspanning.

De massager is ontworpen in een ergonomische vorm in de vorm van
een pistool, waardoor het zich perfect aanpast aan de hand. Het bevat 4 verschillende tips, elk ontworpen voor een ander spiergedeelte. Soorten tips:

Vorken: ontworpen om te werken op smallere en lange spieren (bijv. rug extensor, vierhoekige rug, buikkuit).
Bullet: ontworpen voor triggerpoints (verdikkingen op weefsel die pijn veroorzaken)
Plat: ontworpen om te werken op kleine en grote spiergroepen.
Rond: universeel - ontworpen om alle delen van het lichaam te masseren.

6 verschillende snelheden:
NIVEAU 1 - 2100 rpm
NIVEAU 2 - 2400 rpm
NIVEAU 3 - 2700 rpm
NIVEAU 4 - 3000 rpm
NIVEAU 5 - 3300 rpm
NIVEAU 6 - 3600 rpm

Technische specificatie:
Gemaakt van hoogwaardige materialen
AAN/UIT-knop
Snelheidsindicator (rood lampje)
Spanning: 8.4V
6 verschillende snelheden
4 verschillende tips
Kleur: Zwart
Het product is CE gecertificeerd

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ecosunpower.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter