Zaklamp gemonteerd op het hoofd Gratis verzending

Zaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzending
Zaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzendingZaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzendingZaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzendingZaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzendingZaklamp  gemonteerd op het hoofd Gratis verzending

€ 18,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 04-11-2021 geplaatst
47 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Gratis verzending en bij afhalen 3,50 kortings voucher in uw email voor volgende bestelling

Alle artikelen kunnen, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Koplamp 3 LED 3800Lm oplaadbare set 12V + 220V 4 modi Enkele + knipperen
koplamp

GEGEVENS

Afmetingen (L / W / H): 17,5 x 9 x 9 cm
Voeding: 2 oplaadbare batterijen BRC 18650 4800mAh 3,7V (meegeleverd)
Netstroomoplader 100-250V, 50 / 60Hz 500mA
Autolader: 12V
Vermogen: 5W
Max. Lichtintensiteit: 3800lm
Lichtkleur: koud wit
Gewicht ingesteld: 262g
Gewicht incl. Verpakking: 310 g
INBEGREPEN IN DE SET

Strinband met 3 LED's
2 oplaadbare batterijen BRC 18650
AC-oplader
Autolader
Een efficiënte zaklamp, gemonteerd op het hoofd, is een handig en veelgebruikt apparaat dat in veel situaties het werken in donkere situaties vergemakkelijkt.
Een koplamp verhoogt uw veiligheid en is een praktisch hulpmiddel bij bivakken, jagen, vissen of nachtwandelingen.

De CREE-technologie die wordt gebruikt voor de LED's garandeert een sterk en efficiënt licht met een hoog vermogen van maximaal 3800 lumen, terwijl het stroomverbruik gematigd is en tot een lange levensduur leidt.
Onze koplamp heeft een flexibele band die zijdelings rond het hoofd en over het midden van het hoofd ligt, dit voorkomt uitglijden en een mogelijke afname van dynamische activiteiten.
De instelling van de lichtkegel kan binnen een bereik van 90 ° worden aangepast.

Onze koplamp heeft 3 verschillend opgestelde LED's: een grote bevindt zich centraal in het midden, daarnaast is er een LED aan de linkerkant en een aan de rechterkant.
De 4 werkwijzigingen kunnen eenvoudig via een Button worden ingedrukt, ze hebben de volgende om uit te kiezen: het licht alleen de hoofd-LED op, alleen de twee zij-LED's branden, alle 3 de LED's branden, een constant knipperen van alle 3 LED's - De waarschuwingsmodus.
Wanneer alle 3 LED's worden verlicht, bereikt de koplamp een maximale lichtopbrengst van maximaal 3800 lumen.
De individuele wijzigingen kunnen worden gewijzigd door herhaaldelijk op de Button in het bovenste gedeelte van de behuizing te drukken.

De koplamp is spatwaterdicht, zelfs lichte regen heeft geen invloed op de prestaties van de LED's.
De voeding wordt geleverd door 2 oplaadbare BRC 18650-batterijen, die bij de levering inbegrepen zijn.
De set bevat een oplader voor de huishoudelijke aansluiting en een extra autolader voor mobiel gebruik.

3 LED-LAMPJES - Onze koplamp heeft 3 afzonderlijk aangebrachte LED's, een hoofd-LED centraal in het midden en nog 2 aan beide zijden links en rechts.

PRAKTISCHE HOOFDBAND - De elastische en verstelbare hoofdband bevestigt de LED's via een verticaal en horizontaal gemonteerde band, voorkomt wegglijden en zorgt voor een goede grip. De helling van de lampen kan naar wens op de lampkop worden aangepast, zodat u zich gemakkelijk aan uw behoeften kunt aanpassen.

SPECIFICATIES - Afmetingen (L / W / H): 17,5 x 9 x 9 cm Maximale lichtlumenwaarde: 3800 Gewicht 1 set: 262 g.

EFFICIËNTE VERLICHTING - CREE LED-technologie garandeert u een sterke en adequate verlichting met een matig stroomverbruik.

4 MODI - Een praktische en eenvoudig te gebruiken Button waarmee u een van de vier wijzigingen kunt aanbrengen: hoofd-LED Zij-LED`s Hoofd- en zij-LED's Waarschuwingsmodus - Alle LED's knipperen.

Klik hieronder voor onze WEBSHOP

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://vdkaap.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter