halfvrijstaande woonboerderij met bedrijfsruimte hobbyruimte en weide

halfvrijstaande woonboerderij met bedrijfsruimte  hobbyruimte en weide

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 26-05-2023 geplaatst
371 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


In het buitengebied van Boekel/Venhorst ligt in het buurschap de lage Velden deze halfvrijstaande woonboerderij op een perceel van ongeveer 6220 m² met 264 m2 bedrijfsruimte van bouwjaar 2016 plus 117m2 paardenstal voor 3-4 paarden, vernieuwd in 2016. De woning met bestemming wonen, dateert van rond 1984 en heeft een woonoppervlakte van 183m2, vergund in 1979,verdient modernisering. Hiermee heb je de unieke mogelijkheid om naar eigen inzicht een royale woning te moderniseren, met een nieuwe ruime bedrijfs- en hobbyruimte, welke dan helemaal kan voldoen aan je eigen wensen.
BEGANE GROND
De entree/hal met meterkast en glasvezel aansluiting is via de voorzijde van de woning te bereiken. Vanuit hier kun je naar de woonkamer en een 1ste en 2de slaapkamer. Via de trapopgang is er toegang tot de 1e verdieping. Plus de entree/hal heeft een geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
De woonkamer/annex keuken heeft een haard/kachel met schouw waarmee ook de verwarming te verwarmen is, tevens is de verwarming aangesloten op een propaangastank.
1ste slaapkamer heeft een inbouwkast en zit aan de voorzijde, 2de slaapkamer aan de achterzijde van het woonhuis.
Vanuit de hal ga je naar de woonkamer die één geheel vormt met de keuken, (het verouderde keukenblok en plafond (eventueel stuken) is verwijderd) van waaruit je naar de 3de slaapkamer kunt wat als kantoor gebruikt kan worden. Vandaar kun je ook naar de badkamer en het achterportaal. De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer en betegelde wanden in een lichte kleurstelling. De uitvoering is compleet met douche, wastafel en toilet.
De bijkeuken is betegeld en heeft een wasbak en aansluiting voor een wasmachine.
EERSTE VERDIEPING
De overloop op de 1e verdieping geeft toegang tot de 4de slaapkamer en een grote open ruimte die als biljartzaal gebruikt is, en waar de verwarmingsketel hangt. De 4 slaapkamers zijn ruim te noemen.
RONDOM DE WONING
Er is zowel een voor-, als achtertuin. Op dit moment bestaat deze uit gazon, hagen en enkele bomen. Vanaf de achtergevel van de schuren en woonhuis is een erfverharding gemaakt naar de openbare weg in 2016. De huidige bestaande loods is in 2016 gebouwd en de paardenstal is in 2016 vernieuwd. Plus er is een overkapping voor houtopslag en een prieeltje. Daarbij heeft de bedrijfsruimte een smeerput en twee aparte werkruimtes. De vernieuwde paardenstal is aansluitend aan een halve hectare weidegang voor de paarden, wat opgedeeld is in kleinere weides met stroomlint.

ALGEMEEN
* De woning heeft wand- en dakisolatie en thermopane beglazing.
* De onderhoudsstaat is goed. prijs n.o.t.k. (K.K.)
Voor serieuze gegadigden kan er een bezichtiging gepland worden. bij interesse; email; [email protected]
(meerdere fotos of video's toevoegen lukt niet via deze site)


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.tjfietsen.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter