EEN COLLECTIE GEBOUWEN woonhuis gerenoveerd OM U TE VERLEIDEN

EEN COLLECTIE GEBOUWEN woonhuis gerenoveerd OM U TE VERLEIDEN
EEN COLLECTIE GEBOUWEN woonhuis gerenoveerd OM U TE VERLEIDEN

€ 109.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 11-01-2022 geplaatst
3817 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Saint-Maurice-pr s-Pionsat, Frankrijk
Gelegen in een hoek van het platteland van de Auvergne, zal deze verzameling gebouwen u verleiden met zijn privacy en de vele mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. De charme van een oud huis, gerenoveerd, vol karakter en stijl met houtwerk en steen, gelegen op bijna 3 hectare grond. Dit charmante huis met karakter bestaat uit een woonkamer met open haard, een eetkamer, een keuken en een berging. Boven een overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan twee in een rij, een badkamer en een toilet. Zolder boven. Deze prachtige stenen woning biedt ook een grote schuur met een stal beneden. Twee oude broodovens, één omgetoverd tot stookruimte en de andere dient als extra slaapkamer, perfect voor het ontvangen van een paar vrienden of voor familiebezoek! Het is ideaal gelegen voor wie van rust, natuur en discretie houdt. ons en overtuig uzelf ...

21 jaar Tweedewoning.eu

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.tjfietsen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter