Groot landhuis ideaal voor een bed and breakfast

Groot landhuis ideaal voor een bed and breakfast
Groot landhuis ideaal voor een bed and breakfast

€ 385.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 16-09-2023 geplaatst
598 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Corinaldo, Italie
Groot landhuis, ideaal voor een bed and breakfast, volledig gerenoveerd en met 2 bijgebouwen, gelegen in de buurt van Corinaldo een pittoresk vestingstadje (beschermd door UNESCO). Het pand van 350 vierkante meter. Het werd gebouwd in twee verschillende tijdperken waarvan de linkerkant van het huis is het oude gedeelte als volgt verdeeld: begane grond met twee kamers, een grote hal, was-badkamer met toilet. Op de eerste verdieping, rode stenen trap, grote keuken / woonkamer met open haard en een trap naar de tweede verdieping met zolder, bijkeuken, 2 slaapkamers met badkamer, een met een groot terras met uitzicht op de tuin. Aan de rechterkant het meest recente gedeelte met op de begane grond een keuken met open haard, bijkeuken, woonkamer, een grote hal en een badkamer. Vanuit de keuken leidt een houten trap naar de bovenverdieping met een woonkamer, twee grote slaapkamers en een badkamer. Op het land van ongeveer 6.5000 vierkante meter met verschillende dennen, palmbomen, fruitbomen waaronder vijgen, pruimen, olijfbomen en waar er voldoende ruimte is voor een mogelijk zwembad, vinden we twee bijgebouwen voor een oppervlakte van 180 vierkante meter die de mogelijkheid bieden om andere woonmogelijkheden te cre�ren, waarvan er een gedeeltelijk is hersteld en de andere nog moet worden hersteld.
Elektriciteit, warm en koud water, gas (gas), telefoon, wi-fi, adsl internetverbinding, satelliet t.v. Energieklasse "F" KWh / m� jaar: 206.551
Ligging: Corinaldo: ongeveer 1 Km ? Senigallia / Strand: ongeveer 20 Km - Ancona luchthaven: ongeveer 38 Km

21 jaar Tweedewoning.eu

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter