In Bulgarije - 3verd villa gelegen op 15 min loop afstand van de Zw

In Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de Zw
In Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de ZwIn Bulgarije - 3verd villa  gelegen op 15 min loop afstand van de Zw

€ 100.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 20-06-2021 geplaatst
1200 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Drie verdiepingen villa, gelegen op 15 min. loop afstand van de Zwarte zee €100.000 https://bit.ly/2fUz0nd

Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Indien u Bulgarije niet kunt bezoeken bieden wij klanten de mogelijkheid voor digitale bezichtiging – deze worden afgesproken om het eigendom live te kunnen laten zien . Eén digitale bezichtigingen kan binnen 3 dagen gepland worden. Vraag naar meer informatie .

Dobrich regio
Oppervlakte: 350 m²
Perceel: 503 m2
Soort bouw: gebouwd van bakstenen in 1991

Beschrijving van de woning:
Drie verdiepingen villa, gelegen op 15 min. loop afstand van de Zwarte zee . Het eigendom bevindt zich in een villa zone , op 2 km. van Albena resort. Het is gelegen dichtbij een restaurant, op 50 m afstand van de kust weg tussen Albena en Balchik. Gebouwd in 1991. De villa kan het hele jaar door gebruikt worden. Het eigendom is gebouwd voor toeristen, maar het kan ook een geweldige familie huis voor 3 families zijn. Elke verdieping heeft onafhankelijke externe trap en een aparte ingang.

Het eigendom is in de buurt van winkels, restaurants en bus halte, het milde zeeklimaat maakt het hele jaar door bewoonbaar. Er is een bus aansluiten voor resort Albena en de stad Balchik. De villa ligt dicht bij de weg, maar op een zeer rustig groen plek met een kreek. De villa is de laatste in de straat en er is een mogelijkheid voor parkeren van een aantal auto's aan de voorkant.

Huis 350 m² op drie verdiepingen.

Begane grond: hal, keuken, badkamer, drie slaapkamers en een groot terras.
Tweede verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, balkon.
Derde verdieping: 4 slaapkamers, badkamer, balkon.
Afstanden

Varna vliegveld: 47 km
Vliegveld Burgas: 125 km
Marina: 5 km
Apotheek: 5 km
Ziekenhuis: 5 km
Golf: 10 km
Dobrich: 30 km
Kavarna: 17 km
Golden Sands: 13 km
Varna: 35 km

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
www.derolsteigerspecialist.nl
https://vdkaap.nl/
https://www.marketplaceamsterdam.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://www.pelletnederland.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter