Karakter huis wacht op renovatie

Karakter huis wacht op renovatie
Karakter huis wacht op renovatie

€ 25.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 02-05-2021 geplaatst
2043 keer bekeken
https://www.marketplaceamsterdam.nl/


Terjat, Frankrijk
Dit grote stenen huis met karakter wacht om door u te worden gerenoveerd! Het is gelegen in een klein en zeer charmant dorp. Dit hele pand profiteert van gloednieuwe grijze buitenkant met witte binnenkant van pvc ramen en deuren. vier grote kamers die wachten om te weten wat ze moeten zijn, toegang tot de Celler die uit twee delen bestaat waarvan er één naar buiten toegang heeft.Op de bovenste verdieping zijn alle rode bakstenen scheidingswanden verwijderd zoals je duidelijk kunt zien omdat ze nog steeds op de vloer liggen, dit geeft je direct de mogelijkheid om te zien wat er allemaal mogelijk is in deze enorme lichte ruimte.Openhaard, en er liggen nog enkele leuke originele tomette vloertegels.Boven bevindt zich weer een zolderruimte van dezelfde afmetingen, deze is bereikbaar via een tijdelijke trap net als je komt op de eerste verdieping.Goede tuin rondom het pand en een klein bijgebouw en put.Water en elektriciteit aangesloten.Mogelijkheid om aan te sluiten op het riool. 25 minuten van Montlu on en slechts 5 minuten van een dorp met alle voorzieningen, inclusief medische en scholen. Dit is een eigendom dat je niet mag missen, verstandige aanbiedingen zijn welkom !!

21 jaar Tweedewoning

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.aevastgoed.nl/
https://vdkaap.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.palingonline.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter