Kies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtige

Kies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtige
Kies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtigeKies nu uw eigen nieuwe Bungalow in MIJAS COSTA met prachtige

€ 799.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-09-2023 geplaatst
21 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


UWCASA-7518NB, Met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en een zorgvuldig gekozen oriëntatie op het zuiden. En …..
U kunt nu nog kiezen uit negenenzestig van deze woningen, te beginnen met een eerste fase van 23 eenheden.
De ruime terrassen van de luxe villa’s zijn veel meer dan alleen een buitenruimte…..

Uw veiligheid is erg belangrijk, daarom zijn er veiligheidsdeuren in de villa’s aangebracht en is er een video deurintercomsysteem aanwezig.
Voor uw auto’s zijn er dubbele garages voorzien van automatische deuren die via afstandsbediening opengaan en …….
.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de bijzondere gedeelde faciliteiten binnen dit complex. Er komen 2 zwembaden met ……..
Ook kunt u genieten van een Turks bad, sauna, volledig uitgeruste fitnessruimte, coworkingruimte, barbecueruimte en nog veel meer.

U bevindt zich dan tussen het gezellige Cala de Mijas en de stad Fuengirola, met de vele gezellige restaurants en bars.
Ook bent u maar een klein eindje rijden verwijderd van het historische stadscentrum van Málaga, of Marbella met zijn luxe haven Puerto Banús of een van de geweldige stranden waar u watersporten kunt beoefenen.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.
MÉÉR INFO, foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/bungalow-in-mijas-costa/

P.s. Wilt u uw eigen Spaanse woning verhuren? Kijk dan eerst even voorop onze site, bij: “Uw Spaanse woning verhuren”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://vdkaap.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.pelletnederland.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter