Te koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant me

Te koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant me
Te koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant meTe koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant me

€ 350.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 13-06-2021 geplaatst
120 keer bekeken
https://www.excellentoverkapping.nl/


Te koop in Noordoost Bulgarije - Bij Zwarte zee -Hotel - restaurant met 130 zitplaatsen en 50 slaap plekken op 3000m2 eigen terreinen parkeer ruimte voor 20 auto's - niet ver van strand, dichtbij grote golf banen in de omgeving, 65 km van Varna luchthaven - €350.000 https://bit.ly/3df0SOL
Golf banen in de omgeving :
https://www.thraciancliffs.com/#7
https://www.topolaskies.com/en/
http://www.lighthousegolfresort.com/Location
http://www.blacksearama.com/
Het eigendom mag ook gebruikt worden voor privé doelen - hoef niet te blijven functioneren als hotel.
Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. Het eigendom kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Indien u Bulgarije niet kunt bezoeken bieden wij klanten de mogelijkheid voor digitale bezichtiging – deze worden afgesproken om het eigendom live te kunnen laten zien . Eén digitale bezichtigingen kan binnen 3 dagen gepland worden. Vraag naar meer informatie .
Dobrich Regio, Kavarna
Oppervlakte eigendom: 1.200m2
Perceel : 3000m2
Verdieping: 3
Telefoon: JA
Centrale verwarming
Gebouwd van bakstenen in 2000
Omschrijving : hotel restaurant met 130 zitplaatsen en 50 slaapplekken.
Verwarming is op : gas, brandstof, er zijn airconditioners en open haard.
Warm water via zonnecollector
overdekte parkeerplaats voor 12 auto's en een "car wash " ruimte , die kan onderverhuurd worden
Te koop aangeboden met ingerichte keuken , incl. vriezers.
Zomer tuin met 80 zit plekken en barbecue, kinders speel hoek.
Dichtbij Zwarte zee en golf banen.
Meer informatie op aanvraag
Kavarna is een klein havenstadje met een outlet aan de Zwarte Zee. De kust is gevarieerd en er zijn kliffen in combinatie met stranden en schurende formaties zoals grotten, kloven, enz. Er is een steile kaap genaamd Kaliakra in de buurt van de stad, beroemd om de romantische legende over veertig meiden die zelfmoord plegen in de naam van het christendom . Het is ook beroemd om de grotten - ooit het leefgebied van de uiterst zeldzame monniksrobben op de Zwarte Zee.
Kavarna is een van de oude steden aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust. Eerst was het dichter bij de zee gelegen, maar na een aardbeving in I c. V.Chr. de oude stad Byzone is gedeeltelijk in de zee verdronken en werd later, in de Romeinse tijd, herbouwd op een nieuwe plaats, 3 km landinwaarts. In de tijd van het Eerste en Tweede Bulgaarse koninkrijk was het het administratieve centrum van Dobrudja


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.cowi.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.ultrafire.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.pelletnederland.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter