Te koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachti

Te koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachti
Te koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtiTe koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachti

€ 55.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 13-06-2021 geplaatst
9620 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Te koop in Noordoost Bulgarije - Moderne landelijke woning met prachtige bos uitzichten €55.000 - 8 km van Natuur Park " Dabovete" ( eiken bos) en op 2 km van dam Odrintsi 48 km van Zwarte zee, 72 km van luchthaven Varna https://bit.ly/2Lv42lU
Prijs is exclusief kosten koper - vraag naar meer informatie

Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. De woning kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Indien u Bulgarije niet kunt bezoeken bieden wij klanten de mogelijkheid voor digitale bezichtiging – deze worden afgesproken om het eigendom live te kunnen laten zien . Eén digitale bezichtigingen kan binnen 3 dagen gepland worden. Vraag naar meer informatie .
Woning oppervlakte 170 vierkante meter
Oppervlakte tuin - van 1000 vierkante meter
Bouwjaar 2007
baksteen bouw
Aantal verdiepingen 1
kenmerken
lokale opwarming
garage
parkeren
gerenoveerd
Moderne landelijke woning op slechts 15 km van de grote stad. Hoge plafonds en panoramische uitzichten uit de kamers .
Het huis bestaat uit
entreehal
keuken en woonkamer met open haard
3 slaapkamers
2 badkamers
kantoor
garage
Verwarmingssysteem met radiatoren in elke kamer.
Gelegen in het centrum van het dorp, maar is afgelegen en een prachtig uitzicht op de bergen.
Het dorp bevindt zich 13 km ten westen van de stad van Dobrich. Het dorp is gelegen op 8 km van Natuur Park : " Dabovete" ( eiken bos) en op 2 km van de grootste dam Odrintsi.
Het dorp Dolina (district Dobrich) ligt in het noordoosten van Bulgarije. Het is een deel van de gemeente Dobrich.
Snelle feiten over Village Dolina
In Bulgarian (Native transliteraion): Village of Dolina
Regio: Noordoostelijke regio van Bulgarije
Wijk: district Dobrich
Gemeente: gemeente Dobrich
Breedtegraad: 43.5499992
Lengte: 27.683.0006
Hoogte: van 100 tot 199
Afstand door de lucht naar de stad Sofia: 367.192km
Oppervlakte: 26.985km2
Bevolking: 272 mensen (01/01/2007)
Postcode: 9358
Telefooncode: 05768

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.cowi.nl/
https://www.sanitairking.nl/
www.HetVerspakket.nl
www.derolsteigerspecialist.nl
https://www.gezochteonderdelen.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter