Te koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzicht

Te koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzicht
Te koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzichtTe koop in Noordoost Bulgarije - Twee verdiepingen villa met uitzicht

€ 75.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 08-04-2021 geplaatst
1475 keer bekeken
https://www.marketplaceamsterdam.nl/


Twee verdiepingen villa met uitzicht op zee nabij de Botanische Tuin van Balchik - Uitstekende locatie nabij een supermarkt, apotheek, ziekenhuis, politie. https://bit.ly/2LX2DEu

Prijs is exclusief kosten koper.
Voor aankoop wordt altijd eerst een juridisch onderzoek gedaan naar eigendom papieren. Wij werken met een vaste advocaat die de aankoop namens onze klanten doet. Op deze manier hoef u niet de hele proces in Bulgarije af te wachten na een eventuele bezichtiging. De woning kan ook op afstand gekocht worden zonder dat u Bulgarije bezoekt . Indien u Bulgarije niet kunt bezoeken bieden wij klanten de mogelijkheid voor digitale bezichtiging – deze worden afgesproken om het eigendom live te kunnen laten zien . Eén digitale bezichtigingen kan binnen 3 dagen gepland worden. Vraag naar meer informatie .


240 m2 bebouwde oppervlakte, bestaande uit:
Eerste verdieping - woonkamer met keuken, badkamer-toilet, interne metalen wenteltrap. Externe trap.
Tweede verdieping - 3 grote slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer, badkamer-toilet met ligbad.
Verwarming - kachel, airconditioning , vloerverwarming.
Tuin 600 m2, terrasvormige grasvelden met de mogelijkheid om een ​​zwembad te bouwen,
twee grote garages ,
extra ruimte voor tuingereedschap en barbecue.
Geschikt om het hele jaar door te wonen, tv, internet. Prachtig uitzicht op zee. Wordt gemeubileerd verkocht. Grote golf banen n de omgeving .

Afstanden:

700 m naar zee
50 km naar Varna
55 km naar de luchthaven van Varna


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter