Uw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek en

Uw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek en
Uw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek enUw eigen nieuwe Appartement in AGUILAS met garageplek en

€ 120.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 19-11-2023 geplaatst
23 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-2028NB, Nu voor u verlaagd van € 125.000,- naar € 120.000,-!
Aan de prachtige zandstranden vindt u dit nieuwe Appartement in AGUILAS van 53-66 m2, binnen uniek project met ……
Bij meerdere Golfresorts, aan de prachtige Costa Calida.

U kunt nu nog kiezen uit complete beneden en bovenwoningen voor fantastisch gunstige prijzen in Los Nardos Beach, aan de kust van Almeria.
Op een mooie en rustige locatie in een spectaculaire natuurlijke omgeving met alle dagelijkse voorzieningen. En met uitstekende sportfaciliteiten binnen het complex met restaurants, een supermarkt en een eigen sportcentrum!

Voor uw auto is er dan een eigen garageplek.
Buiten kunt u dan dagelijks optimaal genieten van de prachtige zwembaden met terrassen in mooi aangelegde tuinen, met jacuzzi's en …….

En, maar 15 autominuten van Aguilas en dichtbij de beroemde Cala Cocedores en de golfbanen van Aguilon Golf en Desert Spring Golf.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/vakantiehuis-in-aguilas-2/

P.s. Willen jullie binnenkort emigreren naar Spanje? Wat nu wel en wat niet doen? Ontdek het nu zelf voorop onze site, bij: “Emigreren leren”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


www.HetVerspakket.nl
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.pelletnederland.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter