Uw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en met

Uw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en met
Uw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en metUw eigen Penthouse aan zee in LA MATA met garageplek en met

€ 475.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 06-09-2023 geplaatst
42 keer bekeken
https://www.excellentoverkapping.nl/


UWCASA-12158, Welkom in dit prachtige Penthouse in LA MATA VAN 115-155 m2 met een prachtig uitzicht en gelegen aan de hoofdstraat, dus …..
Met zeezicht vanaf het grote terras vindt u deze woning met 4 slaap en 2 badkamers, aparte keuken, een ruime en lichte woonkamer en een groot terras op het zuiden met super uitzicht voor u op de Middellandse Zee.

Voor uw auto is er dan een garageruimte inbegrepen.

LA MATA is een kleine kustplaats gelegen in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het is gelegen aan de Costa Blanca, met name binnen de gemeente Torrevieja. La Mata staat bekend om zijn prachtige zandstranden, aangenaam mediterraan klimaat en ontspannen sfeer.

VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

MÉÉR INFO, foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/penthouse-in-la-mata-pueblo/

P.s. Wilt u uw eigen Spaanse woning verhuren? Kijk dan eerst even voorop onze site, bij: “Uw Spaanse woning verhuren”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
www.HetVerspakket.nl

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter