Uw eigen woning in paradijs bij CALPE

Uw eigen woning in paradijs bij CALPE
Uw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPEUw eigen woning in paradijs bij CALPE

€ 145.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 21-05-2023 geplaatst
30 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


UWCASA-4180-A, In het tropische vakantieoord Imperial Park vindt u dit nieuwe Appartement in COMETA van 43 m2, vlakbij Calpe.
In deze levendige stad, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft, vindt u dus ook deze woning met de volgende kenmerken en specificaties:
Deze woning bestaat uit een woon en eetkamer, keuken, 1 slaapkamer met 1 badkamers. Het heeft een terras waar u kunt genieten van ………

Elke bungalow is anders, maar ze hebben allemaal het potentieel om een heerlijk vakantiehuis te worden.
Voor uw auto is er dan een garageplek.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van verschillende gemeenschappelijke zwembaden in prachtige tuinen met terrassen.

Dit resort biedt u vele diensten: restaurant, bar, spa faciliteiten etc.
Als investering ook ideaal! En de foto’s zijn van een showhuis.
Boek vandaag nog een bezichtiging om u te informeren over alle mogelijkheden die dit prachtige bungalowpark u te bieden heeft.

MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/appartement-in-cometa/

P.s. Wilt u nu alvast genieten van foto’s van een van de mooiste kusten van Spanje? Kijk dan even voorop onze site, bij de: “Blanke Spaanse kust”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://topsexpop.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter