Uw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand en

Uw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand en
Uw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand enUw nieuwe Appartement in ORIHUELA bij strand en

€ 309.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 17-05-2023 geplaatst
24 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


UWCASA-58299, Dichtbij de prachtige zandstranden van Orihuela Costa vindt u dit nieuwe Appartement in ORIHUELA COSTA van 63-103 m2, binnen een vrijstaand complex in de populaire wijk Villamartin.
Er zijn nu nog woningen beschikbaar met 3 slaap en 2 badkamers, in deze drie verschillende types: ………….

Deze woningen combineren de woonkamer en eetkamer en de volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Alle slaapkamers hebben een inbouwkast en de hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Elk appartement heeft een ruim terras aan de woonkamer en de hoofdslaapkamer.
Voor uw auto is er dan een eigen parking.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen, rondom het ruime gemeenschappelijke zwembad.
En vlak bij alle dagelijkse voorzieningen: winkelcentra, apotheken, restaurants, supermarkten, gezondheidscentrum, etc. Drie van de beste golfbanen in de omgeving, Villamartin, Las Ramblas en Campoamor liggen op maar een klein eindje autorijden.
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.

MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: https://uwcasa.nl/aanbod/appartement-in-orihuela-costa-30/

P.s. Wilt u nu alvast genieten van foto’s van een van de mooiste kusten van Spanje? Kijk dan even voorop onze site, bij de: “Blanke Spaanse kust”.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.pelletnederland.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.cowi.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter