LAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - Erica

LAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - Erica
LAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - EricaLAST MINUTE AANBIEDING - B B Het Veurhuus - Erica

€ 75,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 20-11-2021 geplaatst
508 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


https://www.benbhetveurhuus.nl/

Wegens annulering B & B Het Veurhuus de volgende datums nog vrij om te boeken: 28 Aug t/m 2 Sept 2021 ( tijdelijk € 75,- per nacht )
Boek rechtstreeks via onze website - https://www.benbhetveurhuus.nl/ of stuur even een berichtje.
**Let op: ** Deze aanbieding telt alleen als u rechtsreeks boekt via onze website.

We bieden u bed en breakfast aan in onze stijlvolle woning. Het bevindt zich in een landelijke omgeving en gelegen in Drenthe nabij Emmen ( +- 5 km ) Vanwege het comfort, rust en het landelijke karakter en door natuur omringde omgeving met tal van bezienswaardigheden en recreatieve mogelijkheden is de locatie uitermate geschikt voor senioren, actieve en sportieve mensen. Deze ruime B&B is gezellig, comfortabel en biedt vele mogelijkheden tot ontspanning. De woning beschikt over een ruime woonkamer met van alle gemakken voorziene keuken, is sfeervol ingericht en biedt plaats aan max. 2 volwassenen.

Natuur en omgeving
De Hondsrug, het Oosterbos, het Balloërveld, Fochteloërveen, daar is zoveel te ontdekken! Het Doldersummerveld, het Drouwenerzand, de Gasterse Duinen en het Holtingerveld kleuren in de nazomer helemaal paars. En in het Mantingerveld en het Sleenerzand is het heerlijk wandelen en fietsen. Drenthe stroomt over van natuur. Fietsen, golfen ( Golfpark Sandur op 1 km en Golf Zuid-Drenthe 5 km afstand ) of gewoon wandelen langs rustige routes in en om Erica, op het platteland of in het bos. Ook kan men aan de grote of kleine Rietplas ontspannen, zwemmen of uitwaaien. De grote Rietplas is een uitgestrekt recreatiemeer met prachtige stranden waar u kunt zwemmen, surfen en zeilen. De kleine Rietplas heeft een mooi klein en gezellig strand met een mooi restaurant waar u heerlijk kunt eten aan het water. Het bezoeken van de vele weekmarkten of het pikken van een heerlijk terras in Emmen en daarbij genieten van een heerlijke lunch of diner in de talloze restaurants is een echte aanrader.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.sanitairking.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://www.pelletnederland.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter