Tiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaar

Tiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaar
Tiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaarTiny House Volendam 2 0 - direct beschikbaar

€ 59.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 16-07-2021 geplaatst
1973 keer bekeken
https://www.ultrafire.nl/


Dit prachtige Tiny House is *direct beschikbaar* en staat klaar om bewoond te worden. Met het unieke uiterlijk creëert dit Tiny House op elke locatie direct een warme en gezellige sfeer.

Uiteraard is dit Tiny House geschikt voor permanente bewoning of recreatieve doeleinden en is verplaatsbaar met een dieplader.

Specificaties

- Formaat trailer: 840 x 255 cm |3 X AS 1350 kg
- 4 verticale steunpoten
- Gevelbekleding: Modiwood
- Slaaploft: afmeting 220 x 280 cm
- Trap met lades
- Kledingkast met roede en legplanken
- Servieskast met verstelbare legplanken
- Keuken: 240 cm
incl. werkblad, gootsteen, kraan, koelkast en gaskookplaat
- Wasmachine voorziening: Af- en aanvoer + waterdichte bak
(Wasmachine niet inbegrepen)


Gratis bezorgd in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden)

Off-grid mogelijkheden

Optioneel kunnen de volgende onderdelen tegen meerprijs geleverd en werkend gemonteerd worden:

- Gasfles
- Droogtoilet
- Zonnepanelen
- Regenwatersysteem
- Warmwater voorziening: boiler of geiser

Knip en plak de volgende link voor meer informatie: https://tinyhouse-store.nl/winkel/kant-klaar/tiny-house-volendam2-0/

Bij serieuze interesse kan een bezichtiging worden gepland.

Interesse? Neem contact met ons op via [email protected] met als onderwerp 'Interesse Volendam 2.0'


Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://vdkaap.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.sanitairking.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter