Twee woningen op twee en half hectare Koopje

Twee woningen op twee en half hectare Koopje
Twee woningen op twee en half hectare KoopjeTwee woningen op twee en half hectare KoopjeTwee woningen op twee en half hectare Koopje

€ 236.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 31-07-2020 geplaatst
7263 keer bekeken


Prijs : € 236.000,-)
Type : woonhuis
Categorie : Vrijstaand woonhuis
Kamers : Woonkamer, keuken, 4 slaapkamers
Woonoppervlakte : 162 m2
Perceeloppervlakte : 26600 m2
Opbouw : Timber
Onderhoud : Uitstekend
Watervoorziening : Geboorde bron
Riolering : 3-kamertank
Fundament : Beton
Dak : Aluminium dakplaat
TV-ontvangst : Schotel
Isolatie : Driedubbel glas
Verwarming : Aardwarmte
Ligging : Meer
Aan bosrand
Platteland
Overige bebouwing : Grote Schuur
Woonhuis 2
hectare.
Het geheel is gelegen op minder dan 10 kilometer van de Noorse grens in een prachtige natuurlijke omgeving. Op korte afstand het mooie meer Höljessjön en het dal van de prachtig kronkelende rivier de Klarälven, bekend van vlotvaren en vanzelfsprekend een vissersparadijs.
En voor de liefhebbers is er bij de Noorse grens het grote overdekte winkelcentrum Långflon, altijd leuk voor een regenachtige dag.
Meer info Telefoon: 06 - 51816009
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/webshop/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter