Help ons bouwen aan Time-Out Landgoed Ela

Help ons bouwen aan Time-Out Landgoed Ela

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Gezocht
Staat: Nieuw
Op 11-05-2021 geplaatst
123 keer bekeken
https://www.ultrafire.nl/


Help ons bouwen aan Time-Out Landgoed Ela

Heb je een perceel te koop, waar je je hart en ziel in de tuin hebt gestoken, of in je huis? Wil je dat niet alleen je perceel wordt overgenomen, maar ook het voortbestaan van je grond en eventuele dieren? Zoek dan contact!
Net mis, maar wat een ervaring.

We hebben onlangs contact gehad met hele toffe mensen, met ene dergelijke woning, aan de dijk, prachtig perceel, waanzinnige geiten en 3 varkens in de tuin... Alles was top. Maar voor onze toekomstmissie te klein. Met pijn in het hart hebben we het laten gaan, in het vertrouwen dat er nog zoiets moois is weggelegd. De zoektocht bracht ons wel op het punt.

Wil je helpen zoeken?
We kijken er naar uit om zowel privé als zakelijk een mooi stuk land te betrekken. Prive, om te genieten van natuur, en om boomhutten te bouwen. Zakelijk om een schuur om te bouwen tot waanzinnige trainings / vergaderruimte, en om te kunnen uitdelen aan de omgeving door Time-Out zorg te kunnen bieden aan jongeren en jong-volwassenen.
Heb je een perceel met een woonhuis, en bijgebouwen, en wil je het overdragen? Stuur mij dan een bericht.

Onze wensen:
- Perceel 2 tot 6 ha.
- Woonhuis met 4 slaapkamers
- Liefst in Gelderland / Overijssel -> Vierhoek Amersfoort - Deventer - Nijmegen
- Bijgebouwen zijn wenselijk. De staat van de bijgebouwen zijn niet van belang.
- Heb je een perceel, of praktische ervaring als het gaat om deze wens: laat het ons weten.

Dank voor het doornemen van deze vraag. App ons op 033-2022177

Groet,
Maarten


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://vdkaap.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter