Tiny House Sunshine

Tiny House Sunshine
Tiny House SunshineTiny House SunshineTiny House SunshineTiny House SunshineTiny House SunshineTiny House SunshineTiny House SunshineTiny House Sunshine

€ 44.700,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 03-04-2022 geplaatst
2736 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Dit Tiny House is gemaakt voor zowel recreatie als voor permanente bewoning en voldoet perfect aan alle Europese eisen qua gewicht en afmetingen. Een heerlijk huisje om in te wonen!

Het is mogelijk dit huisje naar wens aan te passen en ook om hem volledig zelfvoorzienend te maken.

We bieden 2 standaard versies aan: de Casco en de Compleet.

Beide versies hebben een fundering die bestaat uit een Vlemmix trailer waardoor het met een gerust hart over de snelweg vervoerd kan worden.

Afmetingen huisje: 610 x 252 x 395 cm + (optioneel) buitenopslag van 150cm x 50cm

Knip en plak de link hieronder voor meer details.

https:tinyhouse-store.nl/winkel/kant-klaar/tiny-house-sunshine-met-2-tot-4-slaapplekken/

(Gedeeltelijk) off-grid
Het model zoals op de foto, is gemaakt om aangesloten te worden op het elektriciteits- en waternet. Indien je graag een off-grid versie wilt dan is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Levertijd
Na ondertekening contract circa 5 maanden.


Zelf je huis samenstellen
Met de Tiny House Calculator kan je je eigen tiny house samenstellen en zie je gelijk wat het kost.
Knip en plak de volgende link: https:tinyhouse-store.nl/th-calculator/

Kijk ook even bij onze andere advertenties 😊

LET OP: Het huisje wordt bij u thuisgebracht! (Bezorgkosten worden apart berekend)

Klik op onderstaand filmpje voor een rondleiding in de Tiny House Sunshine


Video:

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.ecosunpower.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter