In Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden op

In Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden op
In Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden opIn Noordoost Bulgarije - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden op

€ 725.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 08-05-2021 geplaatst
3545 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Te koop in Noordoost Bulgarije - EXCLUSIEVE OFFERTE - Besloten complex - 8 huizen en 2 zwembaden op eigen terrein dichtbij zee - prijs daling van €780.000 naar €725.000 https://bit.ly/3o1FVbq
Prijs is exclusief kostenkoper- vraag naar meer informatie
Wij bieden onder uw aandacht een besloten vakantiedorp (toeristencategorie 2 sterren) in het centrum van het dorp Kranevo. Het complex heeft 8 identieke huizen, 2 zwembaden op een terrein van 2200 m2 .
Prijs is exclusief kosten koper – vraag naar meer informatie
Het complex , indien gekocht, hoef niet te blijven opereren als toeristische onderneming – de woningen kunnen voor privé doelen gebruikt worden !!!
De oppervlakte van het land is 2200 m2 en op zijn grondgebied zijn er 8 huizen van één type met drie verdiepingen - elk met een totale oppervlakte van 180 m2.
Elk huis heeft een aparte, notariële erf en heeft de volgende indeling:
Verdieping. 1 - Woonkamer met keuken (50 m²), badkamer, kast; Verdieping 2: twee slaapkamers (15 en 25 m²) met elk een eigen badkamer en terras; Verdieping 3: zolder (40 m²) met eigen badkamer en terras.
Het complex is sinds 2005 in gebruik. Het wordt verhuurd als aparte kamers voor overnachtingen en de totale capaciteit van het complex is ongeveer 100-120 bedden.
Op het grondgebied van het vakantiedorp bevindt zich een aparte camping met zomerterras, die geschikt is voor een bistro of een klein boetiekrestaurant met ongeveer 30 zitplaatsen.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, verkocht met de beschikbare meubels en apparatuur. Het complex is beveiligd met een massief hek, heeft een parkeerplaats, twee buitenzwembaden met kindergedeelte, eigen waterbron met dompelpomp "Grundfos", gebouwd irrigatiesysteem dat groene zones, wijngaarden bedient, barbecue met apart eetgedeelte, 24 uur videobewaking , draadloos internet.
De loopafstand naar het centrale strand is minder dan een kilometer. De afstand tot de hoofdstraat van Kranevo is ongeveer 200 meter, en vlakbij zijn het gemeentehuis, de apotheek, de grootste supermarkt in het resort, evenals een dokters- en tandartskantoor, wisselkantoor, winkels, restaurants en andere diverse attracties. Snelle toegang tot de hoofdweg Golden Sands - Albena. Op het grondgebied van Kranevo vindt u de op twee na grootste overdekte ijsbaan ter wereld, gebouwd aan de oevers van een warme zee, evenals verschillende zwembaden van olympische afmetingen, een spacomplex, tennisbanen en meer.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.aevastgoed.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.cowi.nl/
https://www.marketplaceamsterdam.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter