Kawasaki ER6F

Kawasaki ER6F
Kawasaki ER6FKawasaki ER6FKawasaki ER6FKawasaki ER6F

€ 3.450,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 26-01-2023 geplaatst
716 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Hierbij verkoop ik mijn Kawasaki ER 6 f. De motor verkeert nog in uitstekende conditie, doordat ik er altijd zuinig mee ben omgegaan. Doordat deze motor een van de weinige motoren is die teruggevoerd kan worden naar een A2 rijbewijs, is hij uitermate geschikt voor iemand met een A2 rijbewijs. Het is dus bij uitstek een geschikte motor voor beginnende motorrijders die op termijn een zwaardere motor mogen berijden. Hieronder staan nog een aantal specificaties van de motor beschreven.

- Het bouwjaar van de motor is 2006 en de kilometerstand ligt nog onder de 20.000 (op het moment van schrijven 19.972).

- In het voorjaar van 2020 heeft de motor nog een kleine beurt gekregen, waarbij alles is nagekeken en gecontroleerd (remschijven, banden profiel, banden spanning, verlichting en ketting smeren & spannen). Daarnaast is de olie vervangen en is er een nieuw oliefilter geplaatst. Alle papieren van het onderhoud zijn aanwezig. Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt heeft de motor weinig extra kilometers gemaakt.

- Verder heb ik er begin juni 2020 een nieuwe accu in laten zetten.

- Ook heeft de motor altijd droog gestaan.

- Bij aankoop van de motor bij Barbier motorsport heb ik de motor laten begrenzen door hetzelfde motorbedrijf. Hierbij is de motor teruggevoerd van het originele vermogen (53 KW, 72 PK) naar 25 KW (34 PK). Hiervan heb ik een uitdraai meegekregen waarop staat dat hij wettelijk begrensd is. Ik heb de motor in het voorjaar van 2020, tijdens het uitvoeren van de kleine beurt, terug laten voeren naar het originele vermogen. Echter heb ik het onderdeel waarmee de begrenzing is uitgevoerd (alsmede het bewijs) allebei nog in bezit.

- Uniek detail van deze motor is de oranje belijning die rond de velgen lopen.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://www.marktconcurrent.nl/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter