Refurbished Apple IPhone 8 Plus Lees Omschrijving

Refurbished Apple IPhone 8 Plus  Lees Omschrijving
Refurbished Apple IPhone 8 Plus  Lees Omschrijving Refurbished Apple IPhone 8 Plus  Lees Omschrijving Refurbished Apple IPhone 8 Plus  Lees Omschrijving

€ 299,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 06-10-2021 geplaatst
115 keer bekeken
https://kingofchairs.nl/producten


Introductiejaar: 2017
Capaciteit: 64, 128 en 256 GB
Kleuren: Space Grey, Zilver, Goud en Rood

Prijzen;
A-Grade, 64 GB - € 349.-
B-Grade, 64 GB - € 324.-
C-Grade, 64 GB - € 299.-

Garantie:
Al onze refurbished Apple iPhone toestellen hebben standaard 24 maanden garantie.
Vragen of bestellen kan via privébericht. Geef u mailadres door en wij zenden u per mail een bestellinkje.

Prijs is niet onderhandelbaar

You can request or order via a private message. Provide your e-mail address and we will send you an order by e-mail.
Price is not negotiable

Het is alleen mogelijk om met ons te communiceren in Nederlands of Engels. Andere talen worden niet in behandeling genomen / It is only possible to communicate with us in Dutch or English. Other languages ​​will not be processed

Website: multimediacentrale .nl

De iPhone 8 Plus is één van de nieuwste iPhones van Apple. De iPhone 8 Plus 64GB is de opvolger van de iPhone 7 Plus. Wat vrijwel direct opvalt, is dat de behuizing van de iPhone 8 Plus van glas is. Dit zorgt niet alleen voor een strak design, maar je kunt de iPhone hierdoor ook draadloos opladen. Het voordeel van draadloos opladen bij de iPhone 8 Plus, is dat je muziek af kunt spelen én gelijktijdig het toestel oplaad.
Apple heeft ook de camera’s een upgrade gegeven. Aan de achterzijde bevinden zich maar liefst twee 12-megapixel camera’s: één camera met groothoeklens en een camera met een telelens. Zelfs met weinig licht maak je foto’s en video’s in de allerhoogste kwaliteit. Met het Full-HD 5.5-inch beeldscherm met IPS- en True Tone-technologie, komen de functies volledig tot hun recht op de iPhone 8 Plus

Productconditie
A-Grade modellen zijn zo goed als nieuw
B-Grade modellen zijn licht gebruikt
C-Grade modellen zijn zichtbaar gebruikt

Al onze refurbished iPads zijn technisch 100% in orde. Alle toestellen worden op meer dan 50 punten gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gereviseerd en/of onderdelen vervangen

Website >>

Nederlandse Handel Centrale
Amsterdam , Nederland

multimediacentrale.nl
Facebook
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://vdkaap.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.ultrafire.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter