Schapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooid

Schapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooid
Schapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooidSchapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooidSchapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooidSchapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooidSchapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooidSchapenvachten decoratief lang haar biologisch gelooid

€ 45,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 12-09-2023 geplaatst
132 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Naast vele andere schapenvachten vindt u in ons aanbod prachtige schapenvachten met fabelachtig lang haar. In tegenstelling tot leersoorten met een sterk en hard uiterlijk, geven IJslandse en Heidschnucke leersoorten de indruk van beweging, lichtheid en vloeibaarheid.
Of je ze nu op de bank, op de grond of buiten zet, ze creëren een gezellige sfeer en moedigen je zo aan om uit te rusten. Deze leersoorten hebben zelfreinigende eigenschappen en een rafelbestendige textuur en zijn, in tegenstelling tot wat op het eerste gezicht lijkt, zeer onderhoudsvriendelijk!
Verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en leersoorten.
We zijn zeer ecologisch bewust en houden ons aan zeer hoge ethische normen bij het maken van onze producten. Wil je dus een tijdloos interieur creëren, dan zijn dit soort borstelharen een goede keuze!

BELANGRIJK: Wij bieden ALLEEN groothandel aan!

Alle producten zijn verkrijgbaar op onze website.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Onze leerlooierij is sinds 1978 onafgebroken op de markt. We hebben vele soorten mooie, natuurlijke en 100% biologisch gelooide schapenvachten, bedden en andere accessoires.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.gezochteonderdelen.nl/
www.HetVerspakket.nl
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter