Valkvogel verjager van spreeuwen duiven en muizen

Valkvogel verjager van spreeuwen  duiven en muizen

€ 14,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 12-01-2022 geplaatst
27 keer bekeken
https://www.ultrafire.nl/


Vogelverschrikker valk vogelverschrikker spreeuwen duiven knaagdieren
Alle artikelen kunnen ook, op afspraak, bekeken en opgehaald worden in Barendrecht.

Voor een breed scala aan producten van uitstekende kwaliteit kijk je bij handelshuisBarendrecht.
Technische specificaties:
Kunststof bestand tegen wisselende weersomstandigheden natuurlijke grootte van de valk weert vogels en knaagdieren af .
Mogelijkheid om een plekje te vullen met water om aan een haak of touwtje te hangen .
Afmetingen: 40cm x 17cm x 17cm.
De set bevat: Gloednieuwe valkenverjager

ZEER REALISTISCH AFSCHRIKMIDDEL - Elk Lokvogelafweermiddel is met de hand afgewerkt met een natuurlijke kleuring om ervoor te zorgen dat deze levensechte roofvogelvormige afschrikking vliegend ongedierte zoals duiven, meeuwen, kraaien en andere vogels afstoot van rusten en nestelen in buitenruimtes, tuinen, gazongebieden en afgemeerde boten.

VEILIG VOOR DIEREN EN KINDEREN - De vogelis een volledig humane methode om ongedierte en andere wilde dieren zoals vogels, eekhoorns en katten af te weren van vervuiling en het veroorzaken van schade aan tuinen, fruitbomen en gezaaide tuinen. Het is volkomen veilig voor gebruik rond zowel huisdieren als kinderen.

VOOR DE BESTE RESULTATEN - Afhankelijk van de grootte van het te beschermen gebied, is één valk meer dan voldoende om kleine gebieden te beschermen.
Voor grotere gebieden kunnen meer valken nodig zijn.
We adviseren om de valkvogelafschrikking te installeren voordat u gaat zaaien of fruitrijpt en om de lokafschrikking van tijd tot tijd te verplaatsen om te voorkomen dat vogels en ongedierte eraan wennen.

STERK EN DUURZAAM - Gemaakt van hoge sterkte polyethyleen (PE) plastic, de vogel als afschrikmiddel is lichtgewicht, uitzonderlijk duurzaam, heeft een lage waterabsorptie en is weers- en chemicaliënbestendig, zelfs bij lage temperaturen.
Deze vogels zijn ontworpen om de zwaarste elementen te weerstaan, kunnen door alle seizoenen worden gebruikt en gaan nog jaren mee.

AFMETINGEN -
Staande op 42 cm (16") lang en 18 cm (7") breed, is de vogel een grote imitatievalk die speciaal is ontworpen om kleine, ongewenste vogels zoals duiven, kraaien, meeuwen en sommige roofvogels weg te jagen.
Vul eenvoudig de basis van het product met zand of grind en plaats waar vogels, duiven of meeuwen een probleem zijn.
De vogel kan ook worden gebruikt als tuindecoratie of ornament.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.derolsteigerspecialist.nl/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://vdkaap.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter