Barkas boot van 11 meter Huitema

Barkas boot van 11 meter Huitema

€ 60.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 29-06-2020 geplaatst
2940 keer bekeken


Beschrijving
Mooi en stoer werfgebouwd schip waar afgelopen jaren veel aan vernieuwd en in geïnvesteerd is. Binnen geweldig mooi afgetimmerd, en voorzien van eikenhouten luiken die eenvoudig verwijderd kunnen worden voor jaarlijks onderhoud van de motor. Zeer grote open kuip met hardhouten luiken en banken om met een groot gezelschap te kunnen zitten. Veel opslag ruimte in de banken, onder de luiken en achter in de berging. U kunt met dit schip onder veel bruggen doorvaren vanwege de zeer lage doorvaarthoogte. Toilet en douche aanwezig met wastafel en spiegelkast. Ruime keuken met veel kastruimte, 3 pits kookplaat en koelkast. Slaapkamer volledig lux afgewerkt met ruime slaapruimte. Kajuit en openkuip is gelijkvloers wat zorgt voor een ruim woon/ leefruimte voor dagelijks gebruik.
.
Dit jaar heeft de Barkas een complete refit ondergaan. Hierbij zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
· 2019 Onderwaterschip geverfd met 2 lagen primer en 2 lagen antifouling.
· 2020 Dekken volledig geverfd met 2 lagen verf
· 2020 Drinkwater slangen vervangen
· 2020 Stuur cilinder gereviseerd en stuurpomp vervangen

Motor, daf 475 80 PK
Breedte 385
Lengte 11.00
Diepte 1.10


Boegschroef
Koelkast
Fishfinder
Victron omvormer
500 liter watertank
800 liter dieseltank
Vuilwatertank
Berry van Eck
Beneden-Leeuwen , Nederland
0683641178
www.botentekoop.nl/mot
Alle advertenties

Delen op Facebook
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
 https://www.palingonline.nl
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via marketplaceonline.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Nieuw: Adverteren en Delen