Doerak motorkruiser

Doerak motorkruiser
Doerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiserDoerak motorkruiser

Bieden


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 28-06-2020 geplaatst
1455 keer bekeken


Te koop een complete Doerak kruiser. De boot heeft wat aandachtspunten. In de kajuit is de stof van de rugleuning niet mooi meer. De stuurstand kan ook een opknapbeurt gebruiken en ook de buitenzijde zou een verfbeurt kunnen gebruiken. Ik heb dit ook op de foto gezet. Naast de wintertent zit er ook een buiskap bij met ramen. De boot is voorzien van een Farmann dieselmotor die het uitstekend doet.

In de kajuit zijn links en rechts banken die tot bed kunnen verbouwd. Als je de tafel laat zakken wordt het één groot bed. Verder een keuken met een losse gaskookplaat. Het toilet is een buitenwater toilet. Verder is de boot in de haven aan te sluiten op de walstroom. De in hoogte verstelbare stuurstoel wordt meegeleverd alsook een 2e klapstoel.

Kortom de boot is helemaal compleet en goed voor nog jaren vaarplezier. De vraagprijs is 4000 euro. Bieden mag.
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
 https://www.palingonline.nl
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via marketplaceonline.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Nieuw: Adverteren en Delen