Super Lauwersmeer Kotter 12.50 O.K.

Super Lauwersmeer Kotter 12.50 O.K.

€ 98.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 07-08-2020 geplaatst
1141 keer bekeken


Super Lauwersmeer Kotter 12.50 O.K.
Omdat wij onze droom om op een boot te gaan wonen willen realiseren, bieden wij onze SuperLauwersmeerkotter ‘Zeedonder’ te koop aan. Helaas is dit prachtschip niet groot genoeg om aan die wens te voldoen. Dit zijn impressiefoto’s en de specificaties van dit kwaliteitsschip.
specificaties:
Rondspant, gejoggelde spitsgatkotter. Bouwjaar 1982 door de Lauwersmeerwerf in Westergeest. Altijd in boothuis overwinterd. Afmetingen: 12,70 x 4,00 x 1,25 meter. Kruiphoogte 2,70 meter. Met mast 8,50 meter. Motor : Iveco 145 pk met oliebadschroefas. Hydraulische proportionele boegschroef. Fisher Panda aggregaat 3 kva. Recente Raymarine radar, autopiloot en grote plotter met goldcard van west Europa. Hydraulisch bekrachtigde besturing. Noodhelmstok en 2e motorbediening in kuip. Draadloze afstandbesturing (Raymarine). Alle zeilinstrumenten. Bezaan steunzeil en stagzeil. Mast eenvoudig electrisch strijkbaar. Ligt gestreken binnenboord en vormt geen enkel obstakel.

Grote open kuip, royale brede stuurhut met hoekbank. Kombuis met daar tegenover slaaphut met 2 persoons bed (geen foto daarvan hier opgenomen).
Grote dinette met mogelijkheid voor dubbel bed. Toiletruimte met electr. spoeltoilet en wasgelegenheid.
Vooronder met twee enkele bedden waarvan één 2,25 mtr. lang. Buitendouche in kuip.
Kotter gebouwd volgens de hoogste normen. Alles 1e kwaliteit en in zeer goede staat van onderhoud.
Goed schip voor ruw water. Grote actieradius (1300 liter gasolie). Ook zeer geschikt voor alle binnenwateren door
geringe diepgang en lage kruip-lijn. Voorzien van een nieuwe kuiptent (2017).
Nog nooit heeft de Zeedonder zonder afdekking in de winter buiten gelegen. Tot vorig jaar overwinterde zij in een botenhal op de kant. Vorige winter heeft het schip een winterdekzeil gekregen.
Nu ligt zij op de kant zodat het onderwaterschip weer van antifowling voorzien kan worden.

vraagprijs 98.500 euro

interesse of meer informatie? joannes melis 06.53363807 | joannes@eccolo.nl | http://www.eccolo.nl/presentaties/zeedonder/

Agrispot voor particulieren en bedrijven 
Agrispot voor al uw Verhuurt u boten? Of biedt u diensten aan voor botenbezitters, zoals reparatie en onderhoud, verzekeringen, taxaties of stalling? Agrispot.nl is er niet alleen voor particulieren. Maar ook als bedrijf kunt u gratis advertenties plaatsen om door heel Nederland gevonden te worden. Nergens wordt u sneller gevonden door vaarliefhebbers dan op agrispot.nl.
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://allroundhekwerk.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.sanitair-online.eu/
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter