Te koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeiboot

Te koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeiboot
Te koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeibootTe koop overnaads mahonie vletje als bijboot en roeiboot

€ 1.950,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 04-08-2020 geplaatst
129 keer bekeken


Te koop
Overnaads mahonie vletje als bijboot en roeiboot
Te koop een beauty van een vletje voor de liefhebber voor authentieke houten scheepjes. Dit klassieke, overnaadse vletje is geschikt als bijboot en roeiboot. Vloeiende romp met mooie zeeg. Er kan ook een lichte buitenboordmotor of electromotor aan de spiegel bevestigd worden (niet inbegrepen). De vlet is geheel handmatig gebouwd van mahonie, en koper geklonken. Vermoedelijke datering: jaren 60/70 vorige eeuw. De vlet is voorzien van originele vlonders en heeft een kenmerkende vlonder met blokpatroon in de punt. Voorzien van roeispanen, en een gebogen houten vlaggenstokje op maat. Handige bevestigingsogen met voorlijn, en achterlijn. en een touwkabelaring rondom,die door het droogliggen wat losser is geworden maar wel kan worden gespannen. Kabelaring heeft geheel in stijl een kopleguaan/stootneus. Er zit een uitstekende dektent bij. Kortom een zeer complete boot.
De lengte is 2.85m, breedte 1.35m en diepgang ca 0.30m.
Als je van stijl, en originele houtbouw houdt dan is dit een snoepje van een bootje dat altijd bekijks trekt. Nieuwbouw van een dergelijke kwaliteit mahonie scheepje is naar verhouding onbetaalbaar.
Vraagprijs 1.950 euro


Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.sanitair-online.eu/
https://www.marktconcurrent.nl/webshop/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.tjfietsen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter